PAPRIKA - Bulevar oslobođenja 88, 21000 Novi Sad, Srbija

PAPRIKA

Rekli su:

Bio sam nedavno na večeri u Paprici i imam uglavnom samo reči hvale! Mesto je lepo uređeno, na dva sprata. Prizemlje je više da se popije piće, a gore se može jesti. Zaista moram pohvaliti izuzetno ljubaznog i brzog konobara. Retko gde će te naići na tako

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (021) 421 721
MO +381 (063) 643 0949
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 21000 Novi Sad Lovćenska 0.7km
  2. Sve PAPRIKA lokacije (2)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

PAPRIKA

Prepoznatljivo novosadsko ugostiteljsko ime prešlo je na novu lokaciju, na centralni Bulevar oslobođenja, i dobilo sasvim novu dimenziju u svakom smislu i zalogaju.

Predvođen kreativnim timom koji skladno spaja mladost i iskustvo, ovdašnji meni i razna gastro dešavanja učinili su da je restoran pun, a da je ponuda takva da poziva na ponovne dolaske i otkrivanja novih jela.

Slobodno i samouvereno šetajući raznim meridijanima, Paprika donosi niz mediteranskih specijaliteta, smelo stiže do Azije i Tajlanda čak, a potom se preko Francuske i Grčke vraća u Evropu.

Naše gastro putovanje ovako je izgledalo: za početak odličan tartar od dimljenog lososa, efektno prezentiran, potom i vizuelno atraktivno spajanje ukusa kroz pohovanu mocarelu s brusnicom.

Govedina u ojster sosu uz egzotičan prženi pirinač s povrćem bila je azijska strana glavnog dela menija, a pogled na listu noviteta i te kako inspiriše: tuna stek na aromatizovanoj salati s voćem, ćureće tračice u sosu od pomorandže na pireu od cvekle ili pak pačetina rolovana maslacem i kafom na pireu od celera!

Agilni tim ovog restorana najavljuje nastavak uspešnih gastro večeri „Food around the world“ (do sada: Azija, Francuska, Italija, Grčka), a tu je i novi degustacioni meni s letnjim sadržajima.

Slatka završnica u vidu moćnog čokoladnog tarta i efektnog voćnog krambla pokazuju da se mislilo na svaki detalj. Selekcija vina i letnja bašta samo zaokružuju preporuku kad god se ovog proleća i leta, a i inače, zaputite ka Novom Sadu, s povodom ili bez njega…

GODIŠNJI ODMOR

OPŠTE: Isteklo

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora poslastičarnica OSMI KONTINENT neće raditi u periodu od 25. 7. do 29. 7. Za sve Vaše potrebe tu smo pre i posle tog perioda.

TORTE

Isteklo

Kod nas u ponudi možete da poručite sledeće torte:

-Mladenačke

-Svečne

-Dečije

-Mini

-Specijalne želje

-Sportske

-Šlag

-18+

Ako želite da vidite još slika naših proizvoda slobodno posetite naš sajt

http://www. fondantortenovisad. com

na bulevar u papriku!

Bio sam nedavno na večeri u Paprici i imam uglavnom samo reči hvale! Mesto je lepo uređeno, na dva sprata. Prizemlje je više da se popije piće, a gore se može jesti.

Zaista moram pohvaliti izuzetno ljubaznog i brzog konobara. Retko gde će te naići na tako prijatno osoblje. U potpunosti je upoznat sa menijem, dobićete preporuku ako se dvoumite...

Izbor hrane je širok, kao i izbor vina. Ja sam jeo piletinu Valdostana, a devojka neke špagete. I jedno i drugo je bilo veoma dobro. Mada ne mogu da kažem spektakularno, ali svakako bez nekih zamerki.

Mogu da zamerim plaćanje kuvera, koji nije nešto puno para, ali za koji se ništa ne dobija. Ako ne računamo pribor za jelo i beli hleb. Pomalo bezveze...

Cene su inače ok, kao i u drugim restoranima tog tipa.

Moram da pohvalim i toalet, koji je retko gde tako čist, mirišljav i lepo uređen.

Sve u svemu, vratiću se sigurno opet u Papriku, jer pozitivni utisci preovlađuju. I mogu je preporučiti svima za jednu lepu večeru.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PAPRIKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PAPRIKA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PAPRIKA

Iznesenim mišljenjem vlasniku PAPRIKA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PAPRIKA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!