Ocena

Uredna pekarica, sa porodicnom tradicijom koja ne bledi.U izlogu mala umetnicka dela od testa, a u rafovima, u svako doba, sveze pecivo!Uvek ogromna guzva (kao da su svi s Bulevara i okoline resili bas ovde da prezalogaje), red koji se proteze do ulice ...

Mesto Besplatan unos

Naziv
PEKARA KIRĆANSKI
Radno vreme
Su
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 241 5686
Društvene mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0
objavljeno pre 3 godine/a

BEZ KONKURENCIJE

5.00

Uredna pekarica, sa porodicnom tradicijom koja ne bledi.
U izlogu mala umetnicka dela od testa, a u rafovima, u svako doba, sveze pecivo!
Uvek ogromna guzva (kao da su svi s Bulevara i okoline resili bas ovde da prezalogaje), red koji se proteze do ulice, a ne dele za dzabe :) medjutim, verujte, vredi cekati!
Obozavam njihove kifle sa semenjem suncokreta – povoljna cena i stvarno poseban ukus – obavezno probajte i pitu s visnjama (a ja cu, prvom prilikom, onaj burek toliko hvaljen u prethodnoj recenziji:)!

objavljeno pre 3 godine/a

Svaka cast!

5.00

Kiflice kao kod moje bake, peciva preukusna, burek ne moze biti bolji, ako zelite da pricate o autenticnosti ukusa, obicajima i receptima nasih baka, a ujedno i o zdravoj ishrani, ne mozete a da ne pomenete ovu pekaricu. Bez obzira sto kada u nju udjete imate utisak da nije ranovirana od srednjag veka, ganu vas fotografije osnivaca ovog mesta i sama tradicija kroz dugi niz godina, kao i sertifikat o tome da ne koriste pri proizvodnji nikakve aditive, sto je danas na zalost prava retkost. I pored ponekad nervozne radnice, moja ocena zbog svega napomenutog ostaje najvisa moguca! I da ponovim, burek- ne postoji bolji!

Obaveštenja 1-2 (2)

OPŠTE objavljeno pre 25 nedelje/a

NOVO U LILLYDROGERIE ! SPA-GEL ČARAPE I RUKAVICE

SPA-GEL ČARAPE I RUKAVICE - OMEKŠAVAJU, UBLAŽAVAJU I HIDRIRAJU ISPUCALU, BOLNU ILI SUVU KOŽU VAŠIH RUKU I STOPALA.

AKCIJA objavljeno pre 25 nedelje/a

Lilly vikend akcija | Nivea -20%

20% popusta na Nivea man proizvode. Akcija traje od 08.05. do 11.05.2014. * u vikend akciji ne učestvuju već sniženi Nivea men ...