PEKARA KIRĆANSKI - Bulevar kralja Aleksandra 246, 11050 Beograd - Zvezdara, Srbija

PEKARA KIRĆANSKI

Rekli su:

Uredna pekarica, sa porodicnom tradicijom koja ne bledi.U izlogu mala umetnicka dela od testa, a u rafovima, u svako doba, sveze pecivo!Uvek ogromna guzva (kao da su svi s Bulevara i okoline resili bas ovde da prezalogaje), red koji se proteze do ulice ...

Informacije o mestu

5.00 2

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 241 5686
Ugradi dodatak

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-1 (3)

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

2
0
0
0
0

BEZ KONKURENCIJE

Uredna pekarica, sa porodicnom tradicijom koja ne bledi.

U izlogu mala umetnicka dela od testa, a u rafovima, u svako doba, sveze pecivo!

Uvek ogromna guzva (kao da su svi s Bulevara i okoline resili bas ovde da prezalogaje), red koji se proteze do ulice, a ne dele za dzabe :) medjutim, verujte, vredi cekati!

Obozavam njihove kifle sa semenjem suncokreta – povoljna cena i stvarno poseban ukus – obavezno probajte i pitu s visnjama (a ja cu, prvom prilikom, onaj burek toliko hvaljen u prethodnoj recenziji:)!

Svaka cast!

Kiflice kao kod moje bake, peciva preukusna, burek ne moze biti bolji, ako zelite da pricate o autenticnosti ukusa, obicajima i receptima nasih baka, a ujedno i o zdravoj ishrani, ne mozete a da ne pomenete ovu pekaricu. Bez obzira sto kada u nju udjete imate utisak da nije ranovirana od srednjag veka, ganu vas fotografije osnivaca ovog mesta i sama tradicija kroz dugi niz godina, kao i sertifikat o tome da ne koriste pri proizvodnji nikakve aditive, sto je danas na zalost prava retkost. I pored ponekad nervozne radnice, moja ocena zbog svega napomenutog ostaje najvisa moguca! I da ponovim, burek- ne postoji bolji!

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PEKARA KIRĆANSKI su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PEKARA KIRĆANSKI