12 jan 2017

PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE

Ostalo

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Ostalo
Datum i vreme
Če 19:00
Karte
Cena karte 400,00 RSD
Društvene mreže

Kratak opis događaja

Praznični Specijal: Went i Wooden Ambulance

Opis i detalji

Praznici donose specijalnu priliku da se ušuškate u toplini kluba i pustite da vas ponesu zvuci sad već tradicionalnog „Holiday Special“, koji vam predstavlja grupa Went!

Ovog puta, sa vama će biti i fantastični subotički bend Wooden Ambulance!

Went je nastao 2005. godine, i u svojoj muzici polazi od tradicije američkog folka, mešajući uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka.

Do sada su izdali album i tri EP-a za nezavisnu kuću Floorcollapsing i odsvirali veliki broj koncerata širom Srbije i regiona (Slovenija, Mađarska, Hrvatska).

Bend čine: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Sara Tomić (bas), Goran Štrbo (gitara, perkusije) i Stefan Pejatović (bubanj).

Wooden Ambulance je odsvirao više od sto koncerata u regionu, a osim standardnih nastupa imao je i biciklističke turneje po susedstvu, kao i turneju u Holandiji, te učestvovao na festivalima Waves Vienna, Exit, Festival uličnih svirača, Americana Night, Toochepin.

Svi koji su ovaj bend videli više puta, znaju da koncerti Wooden Ambulance-a nikada nisu isti. U bendu su: Aleksa Otašević, Anamarija Tumbas, Balša Pešikan, Boris Čegar, Davor Bašić Palković, Goran Grubišić, Srđan Terzin i Tibor Takács.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE

Iznesenim mišljenjem vlasniku PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o PRAZNIČNI SPECIJAL: WENT I WOODEN AMBULANCE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!