Recenzije 1-10 (5,830)

Zlaja
objavljeno pre 12 sata/i

Grozno

1.00

Očajna usluga koju oseti svako ko je primoran da češće šalje pošiljke kurirskim službama. Po groznom kvalitetu usluga prednjači dotični AKS i njegov šabački kolega BEX. Treba vam kurir da pošaljete nešto...pozovete ih ujutru rano, kažu vam da će kurir doći po paket između 13 i 17h, čekate ga čitav dan, ni traga od kurira...
Drugo, pošaljete paket tzv. "Danas za sutra"...u realnosti, to vam je Danas pa za 3-4 dana. Neću dalje ni da idem, o profesionalnosti i ponašanju...teška kečina.

mira.zurkovicpetric
objavljeno pre 16 sata/i

Brzi i profesionalni

3.00

Danas pre podne sam pozvala hitnu medicinsku pomoć i zelim da prenesem svoje utiske o medicinskom osoblju koje je u veoma kratkom vremenskom roku stiglo. Ekipa koja je dosla je maksimalno profesionalno uradila svoj posao. Prijatno sam bila iznenadjena i ja i moji ukućani i veoma mi je drago sto Novi Sad ima Zavod za hitnu medicinsku pomoć koji poseduje vrhunsku opremu i ekipe koje su maksimalno profesionalne i ljubazne.

jampy.petrowsky
objavljeno pre 17 sata/i

red,rad i disciplina.

5.00

velik izbor robe.

Lena
objavljeno pre 37 sata/i

Jeftino ali ipak neisplativo

1.00

Nedovoljno kvalitetnih kanala

Lena
objavljeno pre 37 sata/i

Profesionalnost

4.00

Agencija od reci, agenti preduzimljivi. Sve najbolje.

Miloš Milivojević
objavljeno pre 2 dana

Profesionalnost

5.00

Odlican frizerski salon. Kvalitet i cena, sve pohvale.

Milton
objavljeno pre 2 dana

Neprofesionalne i neljubazne kasirke

3.00

Da u kraju imam bilo koji drugi veci market,moja noga ne bi krocila u ovaj ''super vero''. Bezobrazno visoke cene,ocajan kvalitet voca i povrca,jedna cena na rafu,druga na kasi,a povrh svega neprofesionalne kasirke,koje jedva kroz zube uspeju da kazu dobar dan,pritom sam samo u toj prodavnici primetio da kasirke ne pozovu preko reda majke sa bebom. Ocigledno je da postoji zesci problem sa osobljem,pogotovo kasirkama(cast izuzetcima),osoblje na mesu i delikatesu je uglavnom profi i ljubazno. Mislim da cu posle svega protegnuti noge do maxija,gde je osoblje ljubazno,a cene znatno nize.

kris.petrovic.5
objavljeno pre 4 dana

pa.... mozda, ok?.

3.00

pa.... mozda, ok?.

stefanbg
objavljeno pre 5 dana

oporavljeno koleno

5.00

Sredio sam koleno za tri dolaska.Srdjan fizioterapeut mi je pomogao da se vratim normalno u zivot,mogu da trcim i radim jogu bez bola.Lekari na ortopediji su predlagali operaciju prednjeg roga meniskusa jer je vidjen rascep.Niko od njih i fizioterapeuta nije video losu poziciju zgloba kolena.
Fizioterapeut Andjelkov mi je to odmah objasnio na rentgenu a svi su samo insistirali na rezonanci.Prosto, posle dve ture privatnih fizikalnih terapija (preko dvadeset na dva "dobra mesta"),nisam bas imao poverenja jer se svi hvale i svi su mi obecavali uspeh u oporavku.Fizikalna terapija mi je prijala dok sam je primao ali sam uvek imao utisak da mi oslonac na toj nozi nije isti kao pre povrede.Posle sest meseci "copanja",na preporuku sam kontaktirao Activo ambulantu i trazio fizioterapeuta Srdjana.Ocekivao sam nekog mnogo starijeg strucnjaka ali sam se iznenadio da je u trideset i nekoj neko tako siguran u objasnjenje mog problema.
Covek mi je pozicionirao zglob bez bola (prvi put sam "namestao" deo tela i mnogo sam bio zabrinut) i objasnio da je uzrok mog bola ne rascep,nego kompresija na meniskus.Nisam verovao opet,kako 5 ljudi pre toga (veza kod iskusnog ortopeda) meni to nije objasnilo i za desetak dana vezbi ja sam se vec vratio bezbolno na jogu a posle dva meseca trcim bez problema.
Stvarno, neverovatno da se pristupi u resavanju istih problema toliko u medicini razlikuju,od opreacije,skupih injekcija,fizikalne terapije...
Kako mi "obicni" ismrtnici da izaberemo pravo resenje?
Morao sam da se na ovaj nacin zahvalim coveku i ljubaznom timu.
Hvala vam mnogo!!

CaelestiaBeograd
objavljeno pre 10 dana

Nema boljeg frizera

5.00

Kod Koleta se šišam od naših mladih dana, dok je još bio učenik. Jednostavno - čovek je prirodni talenat za šišanje. Nikada mi se nije dogodilo da sam izašla iz salona nezadovoljna, ili da sam mučila muku sa održavanjem frizure dok kosa raste. Dok nisam živela u Srbiji, probala sam neke druge glasovite frizere, ali Koleta ne bih menjala nizašta. On nije trenutno IN frizer, niti neko kog koga idete da probate kako šiša. To je frizer kod koga idete stalno i kome ste verni, kao i on vama, kao celi tim. Može da se desi gužva, ali kada ste vi na stolici i kada vas šiša, onda svo svoje vreme i umeće posveti baš vama, bez obzira šta da se oko njega dešava. za to vredi malo strpljenja i čekanja.

Mesta