Recenzije 1-10 (5,966)

bettipster9
objavljeno pre 3 dana

Profesionalnost i urednost!

5.00

Profesionalizam personala je na nivou svih 5 zvezdica! Cistoca prostora u kojem sam boravio je na najvisem nivou! Nemam primedbe a imam samo pohvale!Svaka cast! Hotel je nas a svetski!

bettipster9
objavljeno pre 3 dana

Kvalitetna i brza usluga, povoljno!

5.00

Kvalitetna i brza usluga, povoljno!

ninja smart
objavljeno pre 9 dana

Lep ambijent i odlicna hrana

5.00

Juče sam prvi put bio u restoranu ili bolje rečeno finoj kafani - Dagi Plus.Ambijent vrlo prijatan, a hrana je priča za sebe. Kolega i ja smo imali mesni obrok po principu sve od ovce. Stvarno je sve bilo izvrsno, a redosled kojim ću navesti šta smo jeli je u stvari šta mi se najviše svidelo. Na prvom mestu ovčiji uštipak(čitajte pljeskavica), nešto što nisam probao nikad, a posle iskustva u Dagi-ju, svaki dan bi jeo. Na drugom mestu jehladno ovčije pečenje, baš dobro, na trećem mestu kobasica, naravno ovčija, odlična, po mom ukusu malo slanija, a poslednje mesto je toplo ovčije pečenje.

Sve je stvarno bilo odlično, tako da sledeći put kad svratim u Niš, ponovićemo ovo prijatno gastronomsko iskustvo.

novy
objavljeno pre 9 dana

Profesionalna usluga

5.00

Veoma sam zadovoljan pruženom uslugom. Kvalitno radi, cene su povoljne.

StaneB
objavljeno pre 9 dana

Gastronomski užas

1.00

Prvo, sam koncept "pice sa salatom" je jedan od proizvoda gastonomske bede koja je u ovom gradu zavladala 90-ih godina. Počelo je tako jer se testko s kečapom koje se prodavalo kao "pica" bilo toliko lišena svakog ukusa i hranljivih sastojaka, da su klinci tražili malo ruske salate preko toga za doplatu. I ostalo je istorija.

Mnogo kalorija i pun stomak za malo para. Kad se otrezniš i setiš se kakav si protivprirodni blud sasuo u stomak, bude te sramota. A onda dođe i gorušica.

Znači, ljudi, klopajte ovaj shit, ali nemojte nikome da pričate o tome, blam je.

RaulNo1
objavljeno pre 10 dana

tiho i mirno mesto

4.00

Ako želite tiho i mirno mesto da se opustite uz finu muziku i da vas ugosti kvalitetno osoblje, pravo mesto za vas..

itmilos
objavljeno pre 13 dana

Usluga i Ukus

5.00

Odlicna hrana i ambijent su na luksuznom nivou.

MIP
objavljeno pre 2 nedelje/a

Bežite odavde!

1.00

Izuzetno loša usluga. Majstor mi je popravljao brisač na autu. Automobil je bio kod njega nekoliko sati. Brisač je nekako sklepao, ali je zato očigledno napravio kuršlus na drugim stranama. Posle njegove "popravke", motor je počeo da ispušta čudne zvukove, a i pri paljenju i gašenju auta se čulo neko kliktanje. Kad mu je dovezen auto ponovo uz objašnjenje šta se događa, on je odgovorio da on ne čuje ništa. Još te pravi ludim, pa neverovatno! Posle toga mu je opet odvezen auto i on je kao nešto tu popravio. Naravno, nesnosni zvukovi se i dalje čuju. Auto će morati kod drugog majstora, šta drugo reći. Treba li da pominjem da je uz sve navedeno ovaj majstor i veoma skup. Ne pada mi na pamet da tamo ponovo odem. Lova bačena na njegovu nazovi popravku je zaboravljena.

Milankeks
objavljeno pre 2 nedelje/a

Profesionalnost

5.00

Svaka cast!

AKA Lane
objavljeno pre 3 nedelje/a

Uživanje u seoskom dvorištu

4.00

Toma i Nada

Mislim da na ovo mesto dolazim skoro 15 godina, ne baš intenzivno ali sigurno svake godine bar jednom. I uvek je to i izlet van grada, i dobra hrana, i šetnja, i svraćanje na još poneko mesto.
Kod Tome i Nade iznenađenja nema. Zna se zašto se dolazi i šta se jede. Uvek je tu tzv “beli mrs” - dobar sir i odličan kajmak, bašta salata sa celim paradajzom, paprikom, lukom, i naravno - nešto sa ražnja. Može jagnjetina, a može i prasetina, pa ko šta voli. A uz sve to - vuće lepinje.
I tako je uvek, i stalno i svake godine. I usluga je uvek ista - znaš da je gužva, znaš da ćeš neke stvari da sačekaš, ali u suštini vredi - pošto se ovde i dolazi da odsediš i uživaš napolju i baš te briga.
Naravno - za kraj uvek - domaće palačinke pa još sa domaćim džemom od šljiva.

Mesta