RESET - Gospodar Jovanova 42, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

RESET

Rekli su:

Na novoj lokaciji, u neposrednoj blizini stare, Reset je sačuvao baš sve ono što smo tako i toliko (za) voleli kod njega, a unapredio ponešto što nam je malčice smetalo na staroj poziciji. Ušuškan, s bašticom u kojoj su dva povelika stola, poduži šank ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (011) 328 3124
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Reset

Na novoj lokaciji, u neposrednoj blizini stare, Reset je sačuvao baš sve ono što smo tako i toliko (za) voleli kod njega, a unapredio ponešto što nam je malčice smetalo na staroj poziciji.

Ušuškan, s bašticom u kojoj su dva povelika stola, poduži šank i dobri duh beogradskih dvorišta, Reset je sada na mestu nekadašnje Konobice, odnosno Batlerove kuće, u Jovanovoj ulici.

Unutrašnji deo je na tri nivoa, na prvom možete uživo posmatrati Zekine bravure u kuhinji, drugi je sa (uslovno rečeno) klasičnom postavkom, dok je galerija za opušteniju, lounge varijantu.

Nova pozicija donosi i neke novitete na meniju (sa sve maštovitim „opisima“ jela), uveden je doručak koji toplo sugerišemo kao idealan početak dana, gde za samo 200 dinara dobijate čašu ceđenog soka i recimo akre – neobične, vazdušaste kao krofne od ribe ili neku od svežih, jutarnjih opcija.

U nastavku, sve sami favoriti Zekine kreativne kuhinje u kojoj se pažnja poklanja svakom detalju i svakoj kombinaciji ukusa, težeći da kroz jednostavnost i kvalitet sastojaka doživljaj na nepcima bude jedinstven.

I zaista jeste, bilo da se okrenete nekim od poznatih favorita (abartovani ćevap, juneće kobasice, čili, piletina s bukovačom), posegnete za biftecima ili pak svežom ribom (brancin se sprema u soli, a orada sa svežim travkama na Zekin način).

Sasvim nov je odeljak s pastama, gde smo probali naprosto savršene ručno rađene zelene njoke s gamborima i dagnjama, nove su i pačje grudi sa šumskim voćem, a među desertima su se ustalili: tiramisu, katalonski krem i tart s jagodama.

Dakle, sve je tu, novo a staro, ovo mesto i dalje ostaje must za sve gastronome i gastronaute, istraživače i ljubitelje. Reset, jer ga volimo.

I od srca preporučujemo.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RESET su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RESET!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RESET

Iznesenim mišljenjem vlasniku RESET omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RESET i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!