RESET - Gospodar Jovanova 42, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

RESET

Rekli su:

Na novoj lokaciji, u neposrednoj blizini stare, Reset je sačuvao baš sve ono što smo tako i toliko (za) voleli kod njega, a unapredio ponešto što nam je malčice smetalo na staroj poziciji. Ušuškan, s bašticom u kojoj su dva povelika stola, poduži šank ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (011) 328 3124

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Reset

Na novoj lokaciji, u neposrednoj blizini stare, Reset je sačuvao baš sve ono što smo tako i toliko (za) voleli kod njega, a unapredio ponešto što nam je malčice smetalo na staroj poziciji.

Ušuškan, s bašticom u kojoj su dva povelika stola, poduži šank i dobri duh beogradskih dvorišta, Reset je sada na mestu nekadašnje Konobice, odnosno Batlerove kuće, u Jovanovoj ulici.

Unutrašnji deo je na tri nivoa, na prvom možete uživo posmatrati Zekine bravure u kuhinji, drugi je sa (uslovno rečeno) klasičnom postavkom, dok je galerija za opušteniju, lounge varijantu.

Nova pozicija donosi i neke novitete na meniju (sa sve maštovitim „opisima“ jela), uveden je doručak koji toplo sugerišemo kao idealan početak dana, gde za samo 200 dinara dobijate čašu ceđenog soka i recimo akre – neobične, vazdušaste kao krofne od ribe ili neku od svežih, jutarnjih opcija.

U nastavku, sve sami favoriti Zekine kreativne kuhinje u kojoj se pažnja poklanja svakom detalju i svakoj kombinaciji ukusa, težeći da kroz jednostavnost i kvalitet sastojaka doživljaj na nepcima bude jedinstven.

I zaista jeste, bilo da se okrenete nekim od poznatih favorita (abartovani ćevap, juneće kobasice, čili, piletina s bukovačom), posegnete za biftecima ili pak svežom ribom (brancin se sprema u soli, a orada sa svežim travkama na Zekin način).

Sasvim nov je odeljak s pastama, gde smo probali naprosto savršene ručno rađene zelene njoke s gamborima i dagnjama, nove su i pačje grudi sa šumskim voćem, a među desertima su se ustalili: tiramisu, katalonski krem i tart s jagodama.

Dakle, sve je tu, novo a staro, ovo mesto i dalje ostaje must za sve gastronome i gastronaute, istraživače i ljubitelje. Reset, jer ga volimo.

I od srca preporučujemo.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o RESET su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite RESET!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod RESET

Iznesenim mišljenjem vlasniku RESET omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o RESET i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Ključne reči

detaljnije, online, naša, kampanja, kako, radimo, usluge, kontakt, english, pristup, strategija, marketing, srpski, komunikacije, prodaje, nastup, vašu, naslovna, misija, vizija, konsalting, jedinstven, dizajn, home, services, contacts, entropy, advertising, realizaciju, optimizaciju, promociju, rezultata, koja, kompanije, internetu, rezultate, zajedno, cilj, menjajte, potrebno, language, jezik, menu, dobrodošli, specijalizovana, markentiška, agencija, definisanje, komunikacione, strategije, projektovanje, internet, troškova, pozicioniranje, kompanija, brendova, tržištu, pospešivanje, maksimizaciju, poslovnih, kroz, korišćenje, digitalne, svrha, optimalna, ulaganja, brenda, povećanje, podrazumevaju, pažljiv, izbor, digitalnih, kanala, planiranje, preciznu, permanentno, praćenje, svih, parametara, cilju, efikasnih, koje, daju, maksimalne, odnosu, uložena, sredstva, rešavajmo, verujemo, svake, zahteva, poseban, pojedinačna, rešenja, projektovana, konkretnim, problemima, ciljevima, kineski, filozof, konfučije, “kada, postane, očigledno, možete, dosegnuti, svoj, postupak”, pružamo, kompletnu, podršku, digitalnom, svetu, kompletna, podrška, svim, vašim, idejama, planovima, komunikaciona, osmišljavanje, realizacija, ćemo, analizirati, aspekte, vašeg, poslovanja, kreirati, kampanju, biti, najoptimalnija, firmu, oživljavamo, ideje, pravom, smislu, reči, naši, sajtovi, videa, kampanje, tekstovi, priču, čine, zanimljivom, donose, prave, sertifikovani, eksperti, povećati, vidljivost, izvući, maksimum, isplativosti, uloženi, novac, reference, beolab, contobene, media, poliplan, baletska, škola, kostjukovdragičević, eterna, susret, uspehu, officeentropyadcom, vaše, email, naslov, vaša, poruka, copyright