SAJONARA - Trg Nikole Pašića 4, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

SAJONARA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Ime koje asocira na poznati crtani, mi je svojim prostranim izlogom privukla paznju. Unutrasnjost radnje je prepuna odevnih predmeta od prave kineske svile. Svidela mi se pidzama od pune svile sa dezenom malih andjela medju oblacima pa sam je kupila jer ..

Mesto

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 334 5180
Ostale lokacije
  1. #1 18000 Niš Obrenovićeva 201.90km
  2. #2 18000 Niš Obrenovićeva 201.90km
  3. Sve SAJONARA lokacije (3)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Fotografije

Prikazana fotografija/e

1-1 (1)

  1. objavljeno pre 4 godine/a

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-1 (1)

Sajonara dah Kine

Ime koje asocira na poznati crtani, mi je svojim prostranim izlogom privukla paznju. Unutrasnjost radnje je prepuna odevnih predmeta od prave kineske svile. Svidela mi se pidzama od pune svile sa dezenom malih andjela medju oblacima pa sam je kupila jer je cena pristupacna, a moje odusevljenje time jos vece.

Osim donjeg vesa od svile, ovde se mogu kupiti spavacice, pidzame, haljine za dnevne i nocne izlaske, razna kimona, uglavnom odeca koja vas asocira na eleganciju, a pod dodirom materijala na neznost svile koja klizi kao voda pod prstima. Zena koja me je usluzila je veoma ljubazna i sa osmehom mi je upakovala kupljenu pidzamu. Vrlo rado cu ponovo posetiti ovu radnju prvom prilikom.