17 jul 2017

SNOVIĐENJE

Izložba: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Izložba
Datum i vreme
Po 19:00

Kratak opis događaja

Otvaranje izložbe slika „Snoviđenje“

Lokacija: Likovni salon KCNS

Opis i detalji

Izložba slika autora Georgija Josifova biće otvorena u ponedeljak, 17. jula u 19 časova u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. Izložbu možete pogledati do ponedeljka, 31. jula, do 10 časova.

O autoru

GEORGI JOSIFOV

rođen 30. septembra 1955. godine u Dimitrovgradu. Višu pedagošku školu u Beogradu (likovni odsek) završio 1977. godine. Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek slikarstvo, diplomirao 1981. godine u klasi profesora Boška Petrovića.

Svestran je likovni umetnik. Bavi se slikarstvom, ilustracijom, pozorišnim slikarstvom i scenografijom. Do sada je, pored ostalog, uradio preko 200 slikarsko-scenografskih pozorišnih predstava u zemlji i inostranstvu.

U knjigama za decu i udžbenicima objavio više stotina ilustracija.

Upriličio 32 samostalne izložbe: u Dimitrovgradu (3), Beogradu (4), Vukovaru (3), Borovu (1), Novom Sadu (7), Petrovaradinu (5), Budimpešti (1), Šidu (3), Veterniku (1), Oberi, General Rodrigezu, Sant Luisu (Argentina) (3)… Učestvovao na 200 kolektivnih izložbi i 150 likovnih kolonija.

Član je SULUV-a.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o SNOVIĐENJE: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite SNOVIĐENJE: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod SNOVIĐENJE: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA

Iznesenim mišljenjem vlasniku SNOVIĐENJE: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o SNOVIĐENJE: OTVARANJE IZLOŽBE SLIKA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!