SOUL KITCHEN: RESTORAN - Jurija Gagarina 36b, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

SOUL KITCHEN

RESTORAN

Rekli su:

Elegantan i prostran, s atraktivnom baštom, novi kineski restoran u gradu postavlja visoke standarde doživljaja kineske kuhinje. Soul kitchen osvaja efektnim enterijerom koji prate sasvim prihvatljive cene u inače širokoj ponudi na meniju. Za nju je zaduže

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
TFL +381 (011) 228 8801

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Svaka degustacija avantura

Elegantan i prostran, s atraktivnom baštom, novi kineski restoran u gradu postavlja visoke standarde doživljaja kineske kuhinje. Soul kitchen osvaja efektnim enterijerom koji prate sasvim prihvatljive cene u inače širokoj ponudi na meniju.

Za nju je zadužen šef kuhinje koji je stigao direktno iz Pekinga i kreirao zapravo dva menija – „srpski“ i „kineski“. Kineski je namenjen samim Kinezima i svaka degustacija zaista je avantura – kraba na kineski način koju smo probali koja je i vizuelno i teksturom bila neobičan izazov.

S druge strane, na meniju su sve sami favoriti evropske/srpske verzije kineske kuhinje, ali s autentičnom notom. Ono što takođe privlači pažnju jesu setovi menija.

Ovom prilikom probali smo kiselo-ljutu supu, bogatu i poveliku roln (ic) u s efektnim sosom, pririnač s tri delikatesa i piletinu s indijskim orahom.

U ovu kombinaciju po ceni od svega 890 dinara uključeno je i piće, a ovakvi meniji nalaze su u verzijama i za dve, tri, četiri ili šest osoba po jednako povoljnim cenama.

S regularnog dela menija maštu golicaju gambori „so i biber“, pačetina u sosu od mandarine i svinjska rebarca, a za one željne sasvim autentičnog doživljaja predlog je nivo ispod restorana na kome su prostorije s karaokama.

Ljubazno osoblje ume da preporuči i sugeriše izbor, ambijent je zaista poseban, a cene više nego povoljne spram celokupnog doživljaja.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o SOUL KITCHEN: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite SOUL KITCHEN: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod SOUL KITCHEN: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku SOUL KITCHEN: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o SOUL KITCHEN: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!