SUKNO: METRAŽA - Bulevar Oslobođenja 63a, 21000 Novi Sad, Srbija

SUKNO

METRAŽA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Imala sam ideju da sasijem neke ukrasne jastuke od skaja, koje mogu da ponesem i na put, pa da sluze i kao torbice u koju cu natrpati potrebstine. Za tu moju kreativnu ideju obisla sam ceo grad, te je realizacija uvek nekako po racunici ispadala skupa ...

Mesto

4.75 4

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Ostale lokacije
  1. #1 21000 Novi Sad Bulevar kralja Petra I 388m
  2. #2 21000 Novi Sad Zmaj Jovina 0.9km
  3. Sve SUKNO lokacije (3)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Fotografije

Prikazana fotografija/e

1-1 (1)

  1. objavljeno pre 23 meseca/i

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-4 (4)

Kreativnost na metar

Imala sam ideju da sasijem neke ukrasne jastuke od skaja, koje mogu da ponesem i na put, pa da sluze i kao torbice u koju cu natrpati potrebstine. Za tu moju kreativnu ideju obisla sam ceo grad, te je realizacija uvek nekako po racunici ispadala skupa. Onda sam se setila Sukna. Pun pogodak!

Veliki izbor materijala, pa se moja kreativna ideja i prosirila na licu mesta, mozda dodati neki dzep i pregradu od somota i napraviti kombinacije... Ljubazan prodavac mi je izneo desetak tuba, skaja, raznih debljina, boja, a cene su bagatela. Izabrala sam ipak crnu.
Momak me je pratio u realizaciji ideje, pa je i on davao predloge i pri tom pokazivao i iznosio razne materijale: Mogli biste ovo ili ono. Sve sam lepo iskombinovala, izmerili su mi, upakovali. Cena je stvarno simbolicna, te je kreativnost ispala bagatela, a ja sam otisla veoma zadovoljna.

nema sta nema :)

Godinama idem u Sukno, kada god mi zatreba neki materijal bilo koje vrste i namene. Jos mi se nije desilo da sam izasla praznih ruku! Izbor je zaista velik, uvek nadjem nesto sto mi odgovara. Cak i kad nisam imala nameru da kupim nesto, ponuda i povoljne cene su me privukle i cesto sam kupovala neplanirano. Volim da sijem, sve sto zamislim umem da sasijem, zato mi je ova prodavnica omiljeno mesto koje vrlo cesto posecujem.
Osoblje je vrlo ljubazno i spremno da mi pokaze izbliza sve sto pozelim, bez obzira koliko je tesko doci do 'rolne' koju zelim da vidim i opipam.
Sve najbolje o poslovnosti, osoblju i zelim im mnogo uspeha u radu. I, vidimo se uskoro :)

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Čista 10

I ova prodavnica Sukna ima sav onaj ogroman izbor materijala, kao i ostale dve prodavnice u gradu. Zaista su najbolji u svom poslu. I najjeftiniji. Prošle zime, kad nam je po ćerkinoj želji trebao ljubičasti materijal za novogodišnju kapicu, pravo smo otišli u ovu prodavnicu. Bitno je znati da ovde možete kupiti i pola metra materijala ukoliko vam samo toliko treba. Super su.

5.00 objavljeno pre 2 godine/a

Najbolje mesto u gradu za textil

Svi koji se ikada imali potebu da kupe neki metar textila ili bilo kakvog materijala, a stanovnici su Novog Sada sigurno su culi za "Sukno", ali ako ima slucajno onih koji nisu evo prilike da cuju. Ovo je sigurno najsnabdevebnija i najbolja prodavnica textila i svakog drugog moguceg materijala. Sve pohvale za strucnost osoblja, kvalitet materijala, a i cene su stvarno povoljne. Cesto ima akcija, tako da cete sigurno naci nesto povoljno za sebe. Imaju sve vrste materijala, nisam strucan i ne mogu da kazem kakvi su to sve nazivi, ali sigurno znam da nema tog materijala koji ovde necete pronaci, u svakom slucaju preporuka.

4.00 objavljeno pre 3 godine/a