SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V - Vojvode Stepe 253, 11010 Beograd - Voždovac, Srbija

SUPER VERO

VEROPOULOS BEOGRAD V

Rekli su:

Da u kraju imam bilo koji drugi veci market,moja noga ne bi krocila u ovaj ''super vero''. Bezobrazno visoke cene,ocajan kvalitet voca i povrca,jedna cena na rafu,druga na kasi,a povrh svega neprofesionalne kasirke,koje jedva kroz zube uspeju da kazu ...

Informacije o mestu

2.75 4

Ostale lokacije
  1. #1 11010 Voždovac Braće Jerković 1.8km
  2. #2 11010 Voždovac Vojislava Ilića 2.5km
  3. #3 11050 Zvezdara Mis Irbijeve 2.5km
  4. #4 11060 Palilula Ruzveltova 4.2km
  5. #5 11060 Palilula Nikodima Milaša 4.3km
  6. Sve SUPER VERO lokacije (7)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-4 (4)

AKCIJA! ARAPSKA RADNJA PRAVI VELIKO SNIZENJE KOZNIH PROIZVODA!

AKCIJA: Ističe za 13 dana

IZUZETNO NISKE CENE KOZNIH TORBI! POSETITE NAS I UVERITE SE U KVALITET I NAJJEFTINIJE CENE!

ARAPSKA RADNJA ALI BABA HANABAL DOO

GOLSVORDIJEVA 21

BEOGRAD, VRACAR

Neprofesionalne i neljubazne kasirke

Da u kraju imam bilo koji drugi veci market, moja noga ne bi krocila u ovaj ''super vero''. Bezobrazno visoke cene, ocajan kvalitet voca i povrca, jedna cena na rafu, druga na kasi, a povrh svega neprofesionalne kasirke, koje jedva kroz zube uspeju da kazu dobar dan, pritom sam samo u toj prodavnici primetio da kasirke ne pozovu preko reda majke sa bebom.

Ocigledno je da postoji zesci problem sa osobljem, pogotovo kasirkama (cast izuzetcima), osoblje na mesu i delikatesu je uglavnom profi i ljubazno.

Mislim da cu posle svega protegnuti noge do maxija, gde je osoblje ljubazno, a cene znatno nize.

ocena 3.00

Upocetku ok

kada se Vero otvorio, bilo je zaista jedan od najboljih marketa. Ponuda je odlicna, ima puno proizvoda kojih nema u drugim marketima, npr. masline, sve moguce.

Jedina zamerka su cene, zaista je sad jedan od najskupljih hipermarketa, i ne znam da li se isplati ici tamo. Ja sam prestala da idem, svi drugi imaju neke popuste, pa ceo racun izadje dosta manji.

ocena 3.00

skupi

sam market nije los stvarno, imaju dosta veliki izbor svega, pa i povrca i voca... i pekara im je dobra, jedina zamerka je sto su stvarno najskuplji od svih tih vecih marketa... inace ceo taj trzni centar i nije neki ima par lokala na spratu ali su dosta prazni... dobro je sto market radi malo duze odnosno do 10...

ocena 3.00

ok

Ima svasta, ali cu se sada fokusirati samo na market. On je srednje velicine pa samim tim i srednjeg izbora. Mada Vero objekti i jesu malo veci marketi tako da ne treba nista drugo ni ocekivati.

Sto se tice cena, one su dosta jake, mada tu je negde Vero s Maxiem, mrtva trka s cenama. Jeftinije su neke male privatne radnjice nego ti objekti, sto je totalno razocaravajuce.

Jedino sto imaju veci izbor. To im je jedina prednost. Sve ostalo nije vredno pomena

ocena 2.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V

Iznesenim mišljenjem vlasniku SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o SUPER VERO: VEROPOULOS BEOGRAD V i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!