TEHNOMANIJA: BEOGRAD - Omladinskih brigada 86, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

TEHNOMANIJA

BEOGRAD

Rekli su:

Pre neki dan sam sticajem potreba morao da kupim dva aparata za domaćinstvo. Po preporuci sam otišao do Tehnomanije kako bi aparate - bez premišljanja i lutanja po prodavnicama kupio što pre. Da odmah napomenem, tačno sam znao šta mi treba i nisam se ...

Informacije o mestu

1.00 1

Oprez

Mesto TEHNOMANIJA: BEOGRAD se više ne nalazi na adresi Omladinskih brigada 86, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija, i/ili je trajno zatvoreno.

Ostale lokacije
  1. #1 11000 Savski Venac Durmitorska 4.2km
  2. #2 11000 Savski venac Sarajevska 4.2km
  3. #3 11000 Stari Grad Studentski trg 4.6km
  4. #4 11010 Voždovac Ustanička 6.9km
  5. #5 11000 Vračar Žička 7.2km
  6. Sve TEHNOMANIJA lokacije (35)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

AKCIJA! SVE PAPUCE PO 1000 DIN, SANDALE 1700 DIN.

OPŠTE: Isteklo

PROIZVODI OD KOZE.

GOLSVORTIJEVA 21, BEOGRAD

062 816 72 30.

ALI BABA HANABAL

ARAPSKA RADNJA

NOVO NOVO NOVO! DOBRO DOSLI! NOVI MODELI KOZNIH TASNI! MALOPRODAJA I VELEPRODAJA! GOLOSVORDIJEVA 21, BEOGRAD. 062 816 72 30

Isteklo

POSETITE NAS I UVERITE SE DA SMO NAJJEFTINIJI I ZASTO SMO NAJKVALITETNIJI!

ALI BABA HANABAL DOO

Četri sata čamio čekajući...

Pre neki dan sam sticajem potreba morao da kupim dva aparata za domaćinstvo. Po preporuci sam otišao do Tehnomanije kako bi aparate - bez premišljanja i lutanja po prodavnicama kupio što pre.

Da odmah napomenem, tačno sam znao šta mi treba i nisam se premišljao i dvoumio oko modela. To naravno podrazumeva da nisam ni očekivao bilo kakav vid 'pomoći' ili saveta od strane prodavaca.

U ovu prodavnicu Tehnomanije sam svratio potpuno slučajno - samo zbog činjenice da sam bio u prolazu. Naći prodavnicu je bilo izuzetno jednostavno kako se direkno vidi sa ulice.

Veliki plus je što se neposredno ispred ulaza nalazi i poveći parking.

Odmah po ulasku u samu prodavnicu bilo je jasno da je i dalje u toku novogodišnja euforija. Trošenje novca koji nemamo na stvari koje nam ne trebaju u punom zamahu.

Ruku na srce prodavnica je stvarno bila prepuna i sa te strane nemam prava da zamerim izuzetno limitiranom broju prodavaca koji su se u tom momentu našli 'na dužnosti'.

Moje zamerke su usmerene na odnos prodavaca prema kupcima. Apsolutna nezainteresovanost, kompletna neljubaznost i potpuni nedostatak želje da vam pomognu su verovatno pojave koje su ili normalne ili posledica novogodišnje nervoze.

Obzirom na to da mi je bilo potrebno samo 2 minuta da pronađem artikle koji su mi trebali, svo preostalo vreme provedeno u prodavnici smatram čistim gubljenjem vremena.

Nažalost u mom slučaju to gubljenje vremena se na kraju popelo na više od 45 minuta - čistog čekanja.

Prvi problem na koji sam naišao je da prodavac - koji je 'ordinirao' oko dela gde mi je bio potreban jedan artikal, nije imao vremena nizakoga drugoga sem za prilično 'napucanu' gospođu i njenu neodlučnost oko adekvatnog modela.

Drugi prodavci koji nisu zaduženi za taj 'sektor' nisu želeli uopšte da se pozabave time šta ja želim da kupim već sam bio opet usmeren na već pomenutog prodavca, koji je jelte i dalje bio prezauzet.

U nadi da ću barem drugi artikal uspeti da 'zatražim' - morao sam da čekam jedno 10ak minuta kako bi se prodavačica smislila da dođe i da joj samo kažem šta želim da kupim.

Nakon toga je usledilo čekanje da se proveri da li arikal postoji na lageru, odlazak u magacin, nošenje artikla do kase, pa tek onda i moj pokušaj da joj objasnim da to nije jedina stvar koju želim da kupim.

Ceo ovaj proces je naravno TRAJAO. Zbunjenost, odlasci, dolasci, nagli nestanci i pojavljivanje niotkuda su valjda normalna pojava za zaposlene u Tehnomaniji no meni uopšte nije prijalo da stojim u sred pretrpane prodavnice i da čekam iako sam već unapred znao tačno šta mi treba.

Nakon što je jedan od artikala koje sam hteo da kupim bio na kasi, došlo je vreme da se prodavačica koja je već bila vidno nervozna, pozabavi i artiklom koji izgleda ne spada u njen 'reon'.

Nakon konstatacije da taj artikal mogu da kupim, pošto ga jelte imaju na lageru, i čekanja od nekih 15ak minuta, prodavačica me je obavestila da taj artikal ipak ne postoji na lageru i da je verovatno problem do 'sistema'.

Naravno artikal sam uspeo da kupim na kraju, ali je to propraćeno sa još čekanja, i čekanja i čekanja. Preogromna zamerka koju moram da istaknem je da prodavačica koja me je 'ljubazno' usluživala nakon svog tog vremena nije overila garancije.

Prvi artikal, koji je inače sve vreme stajao na kasi, je umalo bio 'zaboravljen' jer su jelte u 'gužvi'. Kasirka je bila krajnje nepredusretljiva, a prodavac koji je jelte bio zauzet sa 'napucanom' gospođom kada sam ušao u prodavnicu je i dalje bio zauzet istom prodajom i kada sam izlazio.

Neću ni da ulazim u diskusiju oko toga da je u periodu u kome sam bio u prodavnici barem 5 drugih kupaca koji su došli nakon mene, i izašli pre mene sa artiklima koje su kupili.

Sve u svemu, nisam redovni kupac kućne elektrike i elektronike pa ne mogu da uporedim cene u Tehnomaniji i drugim prodavnicama. Ne znam da li su povoljniji niti da li je izbor artikala bolji, ali odnos prema kupcima je blagi očaj - barem u mom slučaju.

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o TEHNOMANIJA: BEOGRAD su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite TEHNOMANIJA: BEOGRAD!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod TEHNOMANIJA: BEOGRAD

Iznesenim mišljenjem vlasniku TEHNOMANIJA: BEOGRAD omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o TEHNOMANIJA: BEOGRAD i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!