TERRANOVA - Kralja Aleksandra 14, 21000 Novi Sad, Srbija

TERRANOVA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Korisnici mogu izneti svoja mišljenja pisanjem recenzija i/ili dodavanjem fotografija

Svojim utiscima i zapažanjima pomažu svim posetiocima - šta na pojedinim mestima mogu da očekuju, da li su vredna njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave na tim mestima

Iznesenim mišljenjima vlasnicima mesta i biznisa omogućavaju da se direktno informišu o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o njihovim mestima i kako mogu da unaprede svoje usluge

Ovo je bila moja omiljena radnja, uvek sam pratila kad im dolaze nove kolekcije i trcala i stajala prva u redu kada su popusti... Ali to je bilo ranije, kada su cena bile normalne i kada je kvalitet stvarno bio dobar... Sada ne ne pamtim kada sam zadnji ..

Mesto

3.67 3

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 611 557
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 11070 Beograd Jurija Gagarina 66.66km
  2. #2 11000 Beograd Kneza Mihaila 68.49km
  3. #3 11000 Beograd Kralja Milana 69.30km
  4. #4 26300 Vršac Trg Svetog Teodora Vršačkog 114.97km
  5. #5 18000 Niš Obrenovićeva 270.21km
  6. Sve TERRANOVA lokacije (7)
Podeli Ugradi dodatak Netačne informacije

Fotografije

Prikazana fotografija/e

1-1 (1)

  1. objavljeno pre 4 godine/a

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-3 (3)

Nija kao nekad!

Ovo je bila moja omiljena radnja, uvek sam pratila kad im dolaze nove kolekcije i trcala i stajala prva u redu kada su popusti... Ali to je bilo ranije, kada su cena bile normalne i kada je kvalitet stvarno bio dobar... Sada ne ne pamtim kada sam zadnji put kupila nesto tamo, jer sve je preskupo i nije neki kvalitet. Moram priznati da su modeli ok, ali razocarana sam u cene i kvalitet!

4.00 objavljeno pre 2 godine/a

Terranova je solidna prodavnica, relativno dobrog kvaliteta.

Moja porodica i ja se cesto oblacimo u prodavnici Terranova. U Nisu se ova prodavnica nalazi tacno u centru grada. Imaju izuzetno kvalitetnu robu. Cene tacno odgovaraju visokom kvalitetu.

Za rodjendan sam kupila mami prelepe ljubicaste pantalone od lana. Ona je odusevljena. Od tada, to su joj omiljene pantalone. Koristi ih skoro dve godine i nista im se nije desilo. Jos uvek su kao nove.

Iako imaju dosta kvalitetnu robu, desava se da im roba bude manje kvalitetna. Moja sestra je prosle godine kupila prelep dzemper koji iako je opran po uputstvu za pranje (znaci rucno) razvukao se i dostigao sigurno tri puta vecu velicinu. O rukavima i da ne govorim kada je duzina bila skoro do kolena. :/ Otisli smo u Terranovu, a ljubazni prodavci su se izvinili i zamenili dzemper.

Sve u svemu, Terranova je solidna prodavnica, relativno dobrog kvaliteta i izuzetno ljubaznih prodavaca! :))

4.00 objavljeno pre 3 godine/a

Bar sto se tice muske odece-katastrofa

Kada sam prvi put usao ovde i video sta nude, bar za muskarce, bio sam potpuno razocaran, bolje cete stvari naci kod kineza i to 3 puta jeftinije, sve je nekako loseg kvaliteta na sam dodir se vidi, stampa na majicama izgleda kao da ce se vrlo lako za nekoliko pranja skinuti, a o cenama da ne govorim, devojke kazu da nesto moze da se nadje, bar za njih, ali muskraci definitivno nemaju sta da traze u ovoj prodavnici odece, jednostavno se gubi i vreme i zivci kada vidite kako je nesto precenjeno.

3.00 objavljeno pre 3 godine/a