Ocena

Prodavnicu kožne galanterija Manual Co sam posetio više puta. Tu sam kupio nekoliko poklona za rođendan svojim prijateljima. Uglavnom novčanik ili kaiš. Cene su dosta visoke ali Manual je napravio svoj brend i to prolazi. Lično imam utisak da je kvalitet .

Mesto Besplatan unos

Naziv
THE MANUAL CO KOŽNA GALANTERIJA
Lanac mesta
  1. #1 21000 Novi Sad Zmaj Jovina 89m
  2. #2 21000 Novi Sad Dunavska 163m
  3. #3 21000 Novi Sad Somborska 2.77km
  4. #4 11000 Beograd Kneza Mihaila 69.09km
  5. #5 11050 Beograd Bulevar kralja Aleksandra 71.40km
  6. Sve THE MANUAL CO lokacije (8)
Radno vreme
Su
Po
Ut
Sr
Če
Pe
Su
Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 524 121
Internet
Socijalne mreže

Recenzije 1-2 (2)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 2 recenzija/e:

0
2
0
0
0
objavljeno pre 20 meseca/i

Kožna galanterija u centru grada

4.00

Prodavnicu kožne galanterija Manual Co sam posetio više puta. Tu sam kupio nekoliko poklona za rođendan svojim prijateljima. Uglavnom novčanik ili kaiš. Cene su dosta visoke ali Manual je napravio svoj brend i to prolazi. Lično imam utisak da je kvalitet izrade pomalo opao u odnosu na početak rada ove firme.
Prodavačice su izuzetno ljubazne i slušaju potrebe mušterija. Oduvek mi se sviđao način pakovanja proizvoda za poklon. U papirnu vrećicu, koju zatvore i stave pečatni vosak, u koji utisnu žig Manual Co.

objavljeno pre 21 meseca/i

Skupo ali kvalitetno

4.00

Nema novosadjanina koji nije cuo za "Manual" prodavnicu i radionicu gde se ručno izradjuju predmeti od kože. Dizajn koznih stvari i nije nešto po poslednoj modi i očigledno da ručnu obradu predmeta od kože rade stari majstori, ali veoma su im lepe i kvalitetne torbe, novčanici, pojasevi, kaiševi, čizme "kaubojke" itd.

U Zmaj Jovinoj ulici imaju svoje dve prodavnice, u jednoj je zastupljen program tašni, pojaseva, kaiševa, novčanika i sitnica od kože a u broju 18 sam videla da imaju neke prsluke, jakne i sl. Pošto sam u potrazi za dobrim i otpornim prslukom od kože, koji bih ipak volela da je u nekom kaubojskom stilu, zato sam se uputila u ovu prodavnicu - butik, čiji izlog itekako privlači pažnju.

Unutrašnjost je veoma skučena i prenatrpana robom i stvarima ali složeno i ukrašeno pojedinim detaljima iz prošlosti (starim mašinama ili sl.) što daje neki stvarno zanimljiv utisak povratka u prošlost kada se sve radilo "manualno" odnosno ručno. Butik je nekako projektovan da idete u krug tako da možete sve lepo obići, pogledati i opet izaći napolje. U poređenju sa običnim buticima, cene su u ovom specijalizovanom butiku kožne robe i galanterije veoma visoke, čak i za Evropski standard su visoke, ali ako uspete da skupite određeni iznos novca, možete kupiti novčanik ili torbu od kože koja će bukvalno trajati vam ceo vaš vek.

E to je kvalitet. Na žalost, prsluka po mojoj zamisli i želji nisam našla u ovom butiku, ali je sama poseta bila veoma interesantna. Osoblje je veoma uslužno i rado će vam objasniti sve detalje proizvoda: od koje vrste kože je napravljen, kako se to radi itd. što je veoma interesantno čuti.

Ključne reči

Internet

manual