TRŽNI CENTAR BANJICA - Paunova 24, 11010 Beograd - Voždovac, Srbija

TRŽNI CENTAR BANJICA

Bili ste ovde?

Napišite recenziju Dodajte fotografiju/e

Trznjak na dva sprata, gde imate i da sopingujete, posle da odmorite u cafe Manos gde mozete i da jedete i da pijete po ne velikim cenama.Pored butika, od kojih imate i radnje sa obucom, kao sto je Cvetic, super opremljenih butika sa garderobom kao sto ...

Mesto

5.00 1

Radno vreme
Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Podeli Netačne informacije Ugradi dodatak

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-1 (1)

Odlicno opremljen trzni centar

Trznjak na dva sprata, gde imate i da sopingujete, posle da odmorite u cafe Manos gde mozete i da jedete i da pijete po ne velikim cenama.
Pored butika, od kojih imate i radnje sa obucom, kao sto je Cvetic, super opremljenih butika sa garderobom kao sto je Baraka, imate i Vip i Telenor, parfimeriju, Mona radnju...

Volim da sopingujem u ovom trznjaku jer imaju lepu i kvalitetnu garderobu, a nisu mnogo skupi. Naci cete neke stvari kojih nema ni u Uscu, ni na Bulevaru, kao sto je Phard brend koji nisam nasla ni u jednom butiku sem ovde na Banjici.

Od decjih stvari, preko obuce, telefona, garderobe, parfema i krema, svasta nesto mozete da nadjete u ovom trznom centru i ko nije bio obavezno da poseti, nalazi se na Banjici, preko puta okretnice tramvaja.

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-2 (2)

  1. LILLY DROGERIE
    OPŠTE objavljeno pre 7 meseca/i
  2. LILLY DROGERIE
    AKCIJA objavljeno pre 7 meseca/i