Usluge i finansije: Srbija - Aktuelno

Usluge i finansije

Srbija - Aktuelno

Gradovi

  1. Donji Milanovac

  2. Sremski Karlovci

  3. Topola

  4. Zrenjanin

  5. Kuršumlija

  6. Petrovaradin

  7. Loznica

  8. Tršić

  9. Beograd

Mapa sadržaja

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-50 (48,970)

SILER: SERVIS BELE TEHNIKE

Neprofesionalno

Prvo dogovor o dolasku, nisu ispoštovali. Ceo dan smo ih čekali, na kraju su odložili za sutra. Svoje obaveze smo morali da odlažemo.

Postavili su klimu a kabal za napajanje ostavili kratkim. Naglašavam da su imali kod sebe dovoljno da ga zamene. Ostavili su tako bez obzira što do utičnice fali desetak cm.

Jedina pohvala je za čistoću koju za sobom ostave. Jedino su servis za Tesla klime i prinuđeni smo njih da zovemo, ali... za izbegavanje su!

KOPERNIKUS TECHNOLOGY: GLAVNI KORISNIČKI SERVIS BEOGRAD

Kopernikus je prevara!

Vec godinuipo imam kablovsku Kopernikus a oko osam meseci i njihov internet. Poslednjih sest meseci pojavljuje se svaki mesec na racunu izmisljena stavka od 300 din koju placam redovno.

Na sajtu du ostavili dva broja kao korisnicki servis, 0800-333333 i 011-2177720 i mesecima ne postoji sansa da ih dobijem jer za prvi br kaze da zovem van radnog vremena (bez obzira kada zovem), a drugi br kada zovem kaze da je osoba iskljucila mobilni telefon (a u pitanju je fixni broj!).

Broj koji imaju u Loznici ksze da je nepostojeci. Tuzio sam Sudu Kopernikus a ljude hocu da obavestim o mom iskustvu da ne bi jos nekog prevarili kao sto su mene

Pedjalo Pedjalo objavljeno pre 4 dana
ocena 3.00
VALJEVOPRINT

Neposlovnost, nestrucnost, prevaranstvo

Najgora moguca stamparija, kao i firma uopste. Najgori kvaliter stampe i dorade. Varaju na gramaturi papira, pripreme kradu i koriste za svoje potrebe, ukratko prevaranti

VladanK VladanK objavljeno pre 3 nedelje/a
ocena 1.00
DR PETGOOD

Skandalozna dijagnostika veterinara sa dobrom reputacijom

Vise mojih prijatelja se pohvalno izrazilo o radu pet good ambulante. Moje iskustvo je krajnje negativno. Odveo sam macora koji je imao povredu noge pre par meseci i kome se pojavio otok na povredjenoj nozi nedavno.

Doktor Sasa je snimio rengenom i iskljucivo na osnovu snimka postavio dijagnozu raka kostiju. Zakazao je amputaciju noge za dva dana nakon pregleda.

Na moje pitanje da li je moguce prethodno uraditi analize kako bi dijagnoza bila sto posto sigurna, rekao je da ce tkivo poslati na analize nakon amputacije i kako je biopsija komplikovan zahvat.

Meni je sve ovo bilo jako sumnjivo, pa sam dan pre dogovorenog termina otkazao operaciju. Mesec dana sam istrazivao po internetu i dosao do saznanja da je ovaj kancer ekstremno agresivan i da bi moj macor vec pre par meseci uginuo s obzirom da je neki maksimum bez amputacije 6 meseci zivota.

Do tog trenutka je proslo vec 8 meseci. Macor je inao odlican apetit i ponasao se potpuno zdravo. Najsumnjivije mi je bilo sto rak kostiju pogadja macke samo u 5 slucajeva na 100 000.

Dakle, mogucnost je bila minimana. Da skratim pricu. Nasao sam kasnije normalnog veterinara, strucnjaka cije ime necu pominjati jer ovo nije reklama, vec apel buducim korisnicima.

Pravi doktor je uradio biopsiju macora koja je pokazala da je rec o osteomilitisu, infekcijskom oboljenju kosti i za nju prepisao adekvatne medikamente.

Prilikom intervencije je izvukao gnoj macoru, tako da je 2 dana nakon operacije on poceo da koristi najnornalnije nogu koju je mesecima unazad drzao podignutu.

Nadam se brzom ozdravljenju macora, amputacija je najradikalniji potez u tretmanu osteomilitisa onda kada nikakav medicinski tretman ne daje rezultat.

Svakako ovo nije tip bolest kao sto je rak. Dakle, nema metastaza. Zahvaljuci dijagnostici dr. Sase ja sam potrosio par stotina eura ne bih li obezbedio sve sto se smatra alternativnom medicinom u borbi protiv raka.

Od amputacije noge me je delio jedan dan. Apelujem na sve za cije se ljubimce smatra da boluju od teskih bolesti da potraze misljenje na vise mesta.

Nikako ne uvazavajte pohvalne kritike za doktore koji su lecili rutinske stvari, jer se prava strucnost ogleda tamo gde je dijagnostika komplikovanija.

Da sam poslusao dr. Sasu, sada bih imao macora sa uzaludno amputiranom nogom.

GRADINA: KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA

GRADINA

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA
Srbija Novi Sad Pasterova
PET KONBA: VETERINARSKA AMBULANTA

Najstrasniji nepofesionalizam, najgore moguce iskustvo

Moram da podelim moje iskustvo sa ovom veterinarskom ambulantom. U najkracim mogucim crtama: moj macor star 8. 5 godina je pre 8 meseci imao povredu noge.

Verovao sam da ce se vremenom povreda sanirati sama od sebe, kako obicno i biva sa mackama. Medjutim, pre mesec i po dana se na nozi pojavio otok.

Odveo sam ga kod Baneta. On u tom trenutku i nije bio tu. Snimak je uradila pripravnica koja je rekla da je bolje da sacekamo doktora da da dijagnozu.

Dosao je, pogledao snimak i bez reci na snimku napisao "kancer". Nije bio zainteresovan da saslusa istoriju povrede, vec mi je krajnje nezainteresovano rekao da ga "vodim kuci, jer je gotov i da po snimku ima vec duze vreme ima bolest".

Kao i svako ko cuje ovakvu vest, pitao sam sta su opcije. Da li je moguce amputiranje noge. On je hladno rekao da nema potrebe jer ce svakako macor brzo da ugine u kratkom periodu.

Nikakvu inekciju za otok nije dao. Da ne pominjem potpuno odsustvo empatije prema vlasniku koji je u takvoj situaciji potpuno sokiran. Doveo sam macora za koga znam da je pao i povredio nogu, a lekar konstatuje smrtnu bolest.

Vrativsi se kuci, poceo sam da citam o raku kostiju kod macaka. Video sam da je na 100 000 macaka osteosarcoma (rak kostiju) dijagnostifikovan samo u 4. 9 slucaja.

Kod pasa je stopa oboljenja znatno visa. Statistika je bila pokazatelj minimalne verovatnoce za ovu dijagnozu. Ova vrsta kancera je jako agresivna i u roku od 5-6 meseci zivotinja ugine.

Moj macor je vec premasio taj vremenski rok. Ponasanje mu je bilo izuzetno. Nista nije ukazivalo da je tako ozbiljno bolestan. Imao je odlican apetit, ponasao se potpuno normalno.

Jedino sto je bilo evidentno je to sto nije koristio nogu koju je povredio. Bane je sa stoprocentnom sigurnoscu dao konacnu dijagnozu ne pokazavsi minimum interesovanja da ucini nesto po pitanju tretmana otekle noge i bolesti koju je konstatovao.

Rekao je da ga vodim kuci i kad pocne da mu bude lose da ga dovedem da ga uspava. Meni nije preostalo nista drugo nego da istrazujem alternativne metode lecenja za koje sam potrosio par stotina evra.

Mesec dana sam svakodnevno istrazivao sta mogu da mu dajem ne bi li maksimalno ojacao imunitet. Da ovaj post ne bi delovao kao reklama drugoj ambulanti, necu pominjati kod koga sam na kraju dobio pravu dijagnozu.

Taj veterinar je, ne zeleci nista lose da kaze o kolegi, samo konstatovao da je nemoguce dati konacnu dijagnozu iskljucivo na osnovu rengenskog snimka.

Saslusao je istorijat povrede i rekao da je jedino biopsija relevantna kod postavljanja dijagnoze. Mom macoru je pre desetak dana uzet uzorak tkiva i izvadjen gnoj koji je pravio otok.

Dva dana nakon operacije je poceo da hoda, koristeci najnormalnije i nogu koju je drzao podignutu mesecima. Danas su stigli rezultati koji su pokazali da macor ima infekciju osteomilitis.

Bolest se leci uspesno antibioticima. Dobio je adekvatne medikamente i ocekujem uspesno izlecenje. Kao poslednja opcija se radi amputacija noge, ali bolest svakako nije malignog tipa.

Ovo je apel da se uvek potrazi misljenje vise lekara. Ukoliko vidite da je doktor nezainteresovan, obavezno idite dalje. Nemojte preporucivati veterinare na osnovu uspesno date tablete protiv parazita ili neke najjednostavnije intervencije.

Na osnovu iskustva sa ozbiljnim bolestima dajte sud o strucnosti doktora. Da sam ranije znao da cu imati ovoliko negativno iskustvo, postedeo bih sebe i svoju porodicu ogromnog soka koji je trajao mesec i dana i velikog finansijskog izdatka.

Ovo je moj prvi ljubimac, tako da nisam imao prethodno iskustvo sa veterinarima. Tek sam nakon odlaska kod Baneta cuo brojna negativna iskustva o njegovom radu.

Pridruzujem se grupi nezadovoljnih vlasnika iskljucivo sa namerom da bih uticao da se ubuduce napravi sto manja steta kako ljubimcima, tako i njihovim vlasnicima.

SILER: SERVIS BELE TEHNIKE

TOTALNI AMATERI

Ni slučajno nemojte da ih angažujete, na mesto montaže (klima) dolaze bez potrebnog alata, sa zakašnjenjem i po nekoliko sati od dogovorenog vremena, tri dana su se vraćali kako bi nešto doradil ili popravili, kao da su prvi put u životu montirali klimu.

OČAJNO

Marko978 Marko978 objavljeno pre 4 nedelje/a
ocena 1.00
LAMI: MENJAČNICA

LAMI

MENJAČNICA
Srbija Niš Trg Republike
KRSTIĆ ZORICA: ADVOKAT *

G-dja Zorica Krstic je veliki profesionalac i strucnjak. Preporukom sam dosla do nje i nisam se pokajala.

Svaka pohvala!

JOTEL

Super.

200 digitalnih kanala besplatno. Bez idiotskih pinkovih kanala.

milanche milanche objavljeno pre 7 nedelje/a
ocena 5.00
INFOSTAN: ZEMUN

Loša - veoma loša dostava uplatnica infostana u Batajnici.

Još nije dostavljena uplatnica infostana za prošli mesec. Dovedeno mi je u pitanje subvencije koje imam. NE MOJOM KRIVICOM. Ja REDOVNO i U ROKU plaćam obaveze po uplatnici.

Ovo je katastrofa. Filijala Zemun zaslužuje ocenu manju od 0 (nile).

malasova55 malasova55 objavljeno pre 13 nedelje/a
ocena 1.00
ĆIRIĆ

brza usluga, kvalitetan rad, razumne cene.

preporučujem svakako, moje iskustvo u ovom servisu je prijatno

GARAGE 021

Sporo, neprofesionalno, bez ikakvog dokaza o urađenim radovima i skupo. Gazda je klasišan šarlatan i demagog!

U koliko želite da servisirate automatski menjač kvalitetno, brzo i sa garancijom IZBEGEVAJTE ovaj servis! Preko foruma sam čuo za ovaj servis, komentari nisu bili ni pozitivni ni negativni, sem da je bio preporučen od strane nekih članova.

Posedujem Ford Focus karavan 2. 0 TDCI sa automatskim powershift DCT 6 450 menjačem. Kada sam nazvao gazdu servisa Garage 021 ( Denci ga zovu ), rekao mi je da ga odmah doteram ali da ne može da mi kaže koliko košta opravka ni okvirno dok ne otvori menjač.

Automobil mi je stajao kod majstora mesec dana, pri čemu ni u jednom trenutku na moje pitanje šta je problem i koliko će to da košta nije dao konkretan odgovor, nego mi je rekao da u koliko mora sve da se zameni da delovi koštaju oko 1500eura, ali da će on gledati da se zameni samo što je potrebno kako bi ja prošao što jeftinije.

Kada je konačno "završio" popravku menjača nazvao me je i rekao da to košta 920eura (200eur materijal za servis, 250eura ruke i 470eura delovi menjača).

Ja sam mu rekao da nije malo, ali da za te pare mi treba neki papir-specifikacija delova sa pečatom i potpisom. Rekao je da mi ne može to dati pošto delove dobija švercovane iz Holandije?

Posle puno natezanja rekao sam u da ću mu platiti 250eur za ruke (i ako je radio mesec dana), 200eura za servis (i ako sa rukama košta 120-130eura), ali da ću mu za delove platiti svaki deo koji je zamenio i koji mi da da nosim kući na šta imam pravo.

Reko je: "Jao pa što mi nisi rekao bacio sam ih".

Ovo je skraćena verzija priče. Na kraju sam mu bez dokaza za delove dao 270eura i rekao da ne zelim više da ga vidim na šta je on pristao.

Sam pogled na radionicu vam govori o kakvom majstoru je reč, što sam ja ignorisao.

Marko Grče

markogrce markogrce objavljeno pre 13 nedelje/a
ocena 1.00
DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT *

energican advokat i vrlo preduzimljiv sa puno znanja

Korektna osoba za saradnju razmislja u vasu korist i kad to ne trazite odlican poznavalac svog posla.

U naplati je vrlo korekta ali jako insistira na postovanju dogovora. Cesto radi na poverenje sto joj stvara povremeno problem jer kad se klijentu zavrsi spor pogotovu pozitivno svi su zadovoljni osim nekih koji pokusavaju da ne plate dug za uslugu. kad dobiju prinudnu naplatu onda krajnje nekorektno optuzuju i vredjaju ali nepominju da su dobili spor a uslugu nisu platili.

Moja iskrena preporuka za ovog advokata, ispostujte je ona ce vas duplo.

Pet godina mi je vodila spor i nijednu nesuglasicu nismo imali.

Milan Milan

RUŽIČIN: TEPIH SERVIS

Nikako!

Tepisi su vraceni kao da nisu oprani, sve fleke i dalje na njima, kada smo pozvali da reklamiramo, receno nam je da oni MASNE FLEKE NE MOGU DA SKINU, vrlo su neljubazni i neprofesionalni, kada je rec o reklamacijama.

Jedan tepih koji je bio BEO, sada je SIV, a drugi je isti kakav je bio, nijedan ne mirise, ma KATASTROFA! Ne vredi ni dinara.

mina19 mina19 objavljeno pre 17 nedelje/a
ocena 1.00
ČELIK
METALKOP MILANOVIĆ
AURELIA: PRODAJA I UGRADNJA PODNIH OBLOGA

AURELIA

PRODAJA I UGRADNJA PODNIH OBLOGA
Srbija Novi Sad Mičurinova
GORAN RODIĆ: ADVOKAT *
RodicM RodicM objavljeno pre 6 meseca/i
GORAN RODIĆ: ADVOKAT *
RodicM RodicM objavljeno pre 7 meseca/i
PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

POPRAVKE SVIH VRSTA PVC I ALU STOLARIJE-VAS UKRAS!

OPŠTE: Isteklo

Pored proizvodnje stolarije, vrsimo i POPRAVKE SVIH VRSTA PVC i ALU stolarije. PVC prozori, PVC ulazna vrata, PVC balkonska vrata, PVC klizna vrata...

Popravka sarki, kipova... Servisiranje, stelovanje, zamena dotrajalih delova okova (mehanizama za otvaranje i zatvaranje prozora i vrata)

Popravka PVC i ALU roletni

Zamena stakala i ostale usluge. Informisite se o nasim uslugama i proizvodima.

021/631-85-18; 064/117-22-11

http://www. pvcukras. rs/

http://www. stakloukras. rs/

Vas Ukras!

PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

PVC ULAZNA VRATA-PVC I ALU STOLARIJA UKRAS

OPŠTE: Isteklo

Proizvodimo PVC vrata u sirokom spektru oblika, velicina i boja. U ponudi imamo vrata sa ukrasnim panelima, razlicitih dimenzija i boja. PVC stolarija ima odlicne izolacione karakteristike, lako se odrzava i dugog je veka trajanja.

Nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta!

Pozovite nas i uverite se u nas kvalitet!

064/1172211

http://www. pvcukras. rs/pvc-stolarija-pvc-vrata/

PVC stolarija Ukras!

PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

***AKCIJA GOTOVIH URAMLJENIH OGLEDALA***-VAS UKRAS!

AKCIJA: Isteklo

*** SNIZENJE GOTOVIH URAMLJENIH OGLEDALA!***

Cena uramljenih ogledala, dimenzija 125x45 vec od 2000din.

Ogledalo ce dati Vasoj prostoriji poseban sarm, toplinu i ambijent.

I savrseno se uklopiti u bilo koji stil i trend.

Bilo da su ogledala velika ili mala, sigurno ce biti veoma efektan detalj u Vasem domu.

Iskoristite *AKCIJU* i ulepsajte Vas enterijer, stan, poslovni prostor i sl.

POSETITE NAS I UVERITE SE DA SMO NAJPOVOLJNIJI U GRADU!

Nasa prodavnica se nalazi u ul. Temerinska br. 33.

RADNO VREME SVAKOG RADNOG DANA JE OD 09h-14h

Vas Ukras uvek misli na Vas!

http://www. pvcukras. rs/

http://www. stakloukras. rs/

021/633-84-01; 064/409-52-84

PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

ZIMSKA AKCIJA-PVC I ALU STOLARIJA UKRAS!

AKCIJA: Isteklo

Postovani kupci,

U periodu od 15. 12. 2017. do 15. 03. 2018. godine, nudimo Vam popust od 5% do 10% na celokupan iznos PVC i ALU stolarije i jos niz pogodnosti!

Ustedite pri kupovini a ujedno i umanjite Vase troskove!

PVC stolarija kao najbolji izolator, omogucava maksimalnu ekonomicnost i znatno smanjuje troskove energije.

Za ekonomicnu buducnost i smanjene troskove u Vasem budzetu-PVC i ALU stolarija Ukras!

064/1172211

http://www. pvcukras. rs/

PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

Zatvaranje terase-Alu klizni sistem

OPŠTE: Isteklo

Zatvaranje terase, aluminijumskim kliznim sistemom, ELVIAL profil. Zatvorite i Vi Vasu terasu i ustedi te pri kupovini. Popust od 5% do 10% na celokupan iznos PVC i ALU stolarije, vazi do 15. 03. 2018.

Zatvaranjem terase Vas prostor ce biti upotrebljiv citave godine, dobicete odlicnu zastitu od kise, vetra, sunca... i odlicnu toplotnu i zvucnu izolaciju.

Informisite se vise na nasoj internet stranici:

http://www. pvcukras. rs/

064/1172211

Vas Ukras!

VULKANIZER MILETIĆ: VULKANIZER

VULKANIZER MILETIĆ

VULKANIZER
Srbija Novi Sad Temerinska
ANA: HEMIJSKA ČISTIONA
LOOK 4M: SPECIJALIZOVANA RADNJA I SERVIS ZA MOBILNE UREĐAJE

LOOK 4M

SPECIJALIZOVANA RADNJA I SERVIS ZA MOBILNE UREĐAJE
Srbija Novi Sad Bulevar oslobođenja
G SOLUTIONS GROUP: UK VISA IN SERBIA

G SOLUTIONS GROUP

UK VISA IN SERBIA
Srbija Beograd Španskih boraca
PVC I ALU STOLARIJA UKRAS: PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ

PVC I ALU STOLARIJA UKRAS

PVC I ALU STOLARIJA PO MERI - STAKLOREZAC - URAMLJIVAČ
Srbija Novi Sad Temerinska
FAMILY VET: VETERINARSKA AMBULANTA

FAMILY VET

VETERINARSKA AMBULANTA
Srbija Novi Sad Kosančić Ivana
CENTAR MILONET: IT SERVIS
MioNet MioNet objavljeno pre 11 meseca/i
PANIĆ AUTO SERVIS: SERVIS ZA PEUGET I CITROEN VOZILA

PANIĆ AUTO SERVIS

SERVIS ZA PEUGET I CITROEN VOZILA
Srbija Novi Sad Kisačka
VID BOOKS TIM: KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

VID BOOKS TIM

KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO
Srbija Beograd Bulevar Mihajla Pupina