VIZ DEKOR - Radnička 35a, 21000 Novi Sad, Srbija

VIZ DEKOR

Informacije o mestu

Kontakt
MO +381 (064) 616 4004

ARIA KUHINJE - KUHINJE PO MERI

Ističe za 15 meseca/i

U našem prodajnom salonu možete da pogledate naše eksponate i uverite se da Vam nudimo najbolji odnos kvaliteta i cena. Iza svakog projekta stojimo imenom i prezimenom.

Spadamo u red firmi koje prate nove trendove i inovacije i iste implementiramo

ARIA kuhinje: 3D MEDIJAPAN - PRODAJA

OPŠTE: Ističe za 15 meseca/i

3D strukturne medijapan ploče:

Poštovani,

u prilici smo da Vam predstavimo potpuno nove materijale dostupne na našem tržištu koji imaju nesagledivo širok spektar primene u enterijeru.

U pitanju je strukturni medijapan koji može da se farba, furnira ili presvlači u foliju. Koju god od tri navedene operacije da uvrstite u svoj projekat, efekat će biti očaravajući.

Reljefi koji dolaze do punog izražaja, oplemenjuju prostor bilo koje namene.

ARIA kuhinje su ovlašćeni distributeri za teritoriju Republike Srbije. Bila bi nam čast da Vam materijale predstavimo uživo. Ukoliko ste zainteresovani, možete nas pozvati putem telefona 062/56 92 81 ili putem mejla ariakuhinje@gmail. com Prodaja 3D medijapana u salonu ARIA kuhinja ili isporukom na Vašu adresu.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o VIZ DEKOR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite VIZ DEKOR!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod VIZ DEKOR

Iznesenim mišljenjem vlasniku VIZ DEKOR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o VIZ DEKOR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!