ZORBA: GRČKI RESTORAN - Kraljice Marije 3, 11060 Beograd - Palilula, Srbija

ZORBA

GRČKI RESTORAN

Rekli su:

Ako vam ponekad u toku godine nedostaju zvuci buzukija, miris maslinovog ulja i suvlakija, grckih slatkih poslastica, pobegnite na tren do Grcke, otidjite u restoran Zorba koji vas ceka nedaleko od Tasmajdana. Ja kao veliki ljubitelj Grckog tradicionalnog

Informacije o mestu

5.00 1

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 337 6597
MO +381 (065) 316 1611
Ugradi dodatak

Obaveštenja

Prikazana obaveštenje/a

1-1 (2)

Recenzije

Prikazana recenzija/e

1-1 (1)

Distribucija ocena baziranih na ukupno 1 recenzija/e:

1
0
0
0
0

Duh Grcke u centru Beograda

Ako vam ponekad u toku godine nedostaju zvuci buzukija, miris maslinovog ulja i suvlakija, grckih slatkih poslastica, pobegnite na tren do Grcke, otidjite u restoran Zorba koji vas ceka nedaleko od Tasmajdana. Ja kao veliki ljubitelj Grckog tradicionalnog stila u svakom pogledu pa i u kuhinji, moram reci da su jela kao autenticna, kao i sama atmosfera.

U letnjim danima organizovana je i grcka muzika uzivo. U restoranu Zorba je svakako jako dobra hrana, a i ljubazno osolje, a jedina mana ovog restorana (ali opet kako za koga) su mozda ne tako povoljne cene. U svakom slucaju, za sve ljubitelje Grcke i njene kuhinje, nece biti tesko da odvoje i poslednji dinar kako bi uzivali u necemu sto je dobro i podseca ih na lepe dane provedene u toj zemlji.

Bili ste ovde?

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima

... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o ZORBA: GRČKI RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod ZORBA: GRČKI RESTORAN