User Banecccc

Banecccc

Content Map

Content

content(s) shown

1-1 (1)

EUROSTOLARIJA: PREDSTAVNIŠTVO BEOGRAD

Katastrofa

Izbegavajte u sirokom luku. Na sajmu gradjevinarstva pocetni utisak je ocajan jer su imali hostese koje su tu samo da izgledaju lepo i nista neznaju.

Vlasnik firme usluzan, potrudio se da popravi pocetni utisak. Na zalost, njegova kcerka koja je zaduzena za pretstavnistvo u Beogradu je pokazala pravo znacenje reci katastrofa.

U lokalu na Novom Beogradu za koji se placa zakupnina danima nemozete naci nikog. Komsije cak i neznaju ko je tu jer se kako jedan rece, pojavljuju jednom mesecno.

Na telefonske pozive ako vam se jave, dobijate predlog da sacekate u obliznjem kaficu da se doticna pojavi. Kad vam posle dve nedelje cekanja konacno urade preliminarni prredracun on je traljav i nekompletan.

Za uzimanje tacnih mera cekacete jos mesec dana. Na izradu stolarije se ceka kako majstori kazu jos oko tri nedelje. Obzirom da se ni posle tri nedelje niko nije javio da kaze koliki je konacni obracun, da me pozove da potpisem ugovor i da kaze kad konacno dolaze da montiraju stolariju nazvao sam da ih obavestim da odustajem od posla.

Na telefone se naravno niko nije javljao, pa sam to uradio preko mail-a. Posle pola sata sam dobio povratni mail da im je zao sto nismo realizovali saradnjuali oni mene nisu mogli da kontaktiraju jer se nejavljam na telefon, a ja nisam zvao?

Imali su moja dva MOBILNA telefona od kojih je jedan uvek uz mene a drugi uvek u kuci i oba imaju indentifikaciju propustenih poziva, kao i mail koji je uvek dostupan.

NEPROFESIONALNO, DRSKO, I BEZOBRAZNO. Zaobilaziti u sirokom luku!

Banecccc Banecccc published 2 weeks ago
rating 1.00

Statistics