User Dej

Dej

Content Map

Content

content(s) shown

1-2 (2)

RIO: IGRAONICA

PRELEPO MESTO I ODLICNA USLUGA

Rakovica u Beogradu I nije tako blizu, ali proslava rodjendana dece prijatelja nas je navela u jednu od sigurno najlepsih igraonica u Beogradu, ako ne I sire.

Igraonica Rio je pravi skriveni dragulj. Postoje tri prostora za igru dece, a ni roditelji nisu zapostavljeni, vec mogu da biraju izmedju dva, jedan je zatvoren, uradjen u drvetu, a drugi je velika basta sa fontanom.

Basta ispod borovine zaista stvara utisak da ste na Zlatiboru, kao I ljubazno osoblje koje se svojski trudi da vam uvek izadje u susret. Mogli smo da se opustimo jer su animatorke imale sjajan program igara u prostoru sa lavirintom I *kamikazama*, a kada smo videli da imaju I diskoteku za decu u stilu osamdesetih, odusevljenju nije bilo kraja.

U basti se nalazi I carobna kula za decu, koja je osigurana donjim strunjacama, tako da su mlisani u svakom trenutku bezbedni.

Sigurno cemo toplo preporuciti svima ovu malu oazu u Beogradu, a svakako I mi cemo u buduce slaviti bas ovde nase svecane prigode.

Dej Dej published 11 weeks ago
rating 5.00
SMILEY: ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Izuzetan kvalitet nastave i prijatno osoblje!

Imala sam priliku da pratim kurs poslovnog engleskog jezika u ovoj školi i sreću da mi profesorka bude Željana Miletić, profesorka engleskog jezika i književnosti.

Ona je pre svega izuzetan profesionalac u svom poslu, brilijantan predavač koji na brz i savremen način ulazi u suštinu materije i lako prenosi znanje.

Teme su uvek zanimljive, nije joj teško da se zadrži više ako postoji problem, trudi se da svima bude kristalno jasno sve o čemu se predaje tog dana.

Posebno cenim profesore, koji se na na svom kursu svojski potrude da svi budemo zadovoljni, i da naučimo i one najteže stvari, koje drugi profesori preskaču ili izbegavaju da bi sebi olakšali posao.

Gotovo da sam sigurna, da sam pronašla svoju bazu, gde ću upisati još neki kurs.

Dej Dej published 23 weeks ago
rating 5.00

Statistics