42ND STREET: RESTORAN - Đuke Dinić 2, 11050 Beograd - Zvezdara, Srbija

42ND STREET

RESTORAN

Rekli su:

Često pominjana „paralela“ između Njujorka i Beograda dobila je svoje autentično gastro utemeljenje u šarmantnom i nevelikom ambijentu i konceptu koji donosi picerija interesantnog imena – 42nd street. Nadomak Bulevara i Đeram pijace, na početku Đuka ...

Informacije o mestu

0.00 0

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
MO +381 (063) 134 9221

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

42nd street

Često pominjana „paralela“ između Njujorka i Beograda dobila je svoje autentično gastro utemeljenje u šarmantnom i nevelikom ambijentu i konceptu koji donosi picerija interesantnog imena – 42nd street.

Nadomak Bulevara i Đeram pijace, na početku Đuka Dinić street, ovo je mesto gde se u neformalnom i prisnom ambijentu prave pice (i ne samo pice) koje su zaista drugačije, posebne i originalne.

Spravljene po recepturama čuvenog Domenico Di Fara, testa savršene debljine s kvalitetnim i svežim sastojcima servirane na drvenim pladnjevima, ovdašnje pice donose mirise i ukuse Menhetna pravo na Zvezdaru.

Pikantna BBQ Harlem s peperoni kobasicom i bbq-sosom New York New York s edamerom i pršutom, rukolom, čerijem i parmezanom, zavodljiva Soho s gorgonzola-sosom i svežim bosiljkom, sve dostupne u tri veličine, deo su zavodljive priče jedinih američkih pica u prestonici.

Poseban specijalitet je Chicago s jedinstvenim deep-dish testom i specijalnim načinom pripreme, a osim pica pažnju privlače i tri sendvič „Bomba“ kombinacije, kao i hot-dog u verzijama Central Park i Madison Square Garden.

Posvećenost i strast osete se u svakom zalogaju koji zaista pruža sasvim jedinstven i poseban doživljaj, a u slatkom delu su apple i cherry american pie.

Parče njujorškog gastro šmeka na beogradskom asfaltu koje jednostavno morate okusiti…

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o 42ND STREET: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite 42ND STREET: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod 42ND STREET: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku 42ND STREET: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o 42ND STREET: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!