BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD - Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija

BARON FOOD

BAVARIA & MEDITERAN FOOD

Rekli su:

Nije sala, baron je baron! Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise. Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede ...

Informacije o mestu

1.00 3

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 285 4419
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 11070 Novi Beograd Jurija Gagarina 2.7km
  2. Sve BARON FOOD lokacije (2)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Baron je baron!

Nije sala, baron je baron!

Porcije nisu ni blizu onoga sto ocekujete, ni po izgledu ni po ukusu ni po ceni. Privlacna ponuda ali porcije vise nego skromne. Slazem se sa ostalima - sad i nikad vise.

Od komplet obroka odrasla osoba ne moze da se najede - odgovorno tvrdim! Ukus je posle razocarenja sigurno i losiji nego sto jeste. Gorak ukus u ustima sigurno ostaje, cak ni sladoled iz Mc-a ga ne spere!)

ocena 1.00

Jednom i nikad vise

Definitivno najgori obrok koji sam jela u poslednje vreme.

Uvek kada hocu da jedem vam kuce, izaberem McD. ili picu, a tog dana ljubazna promoterka mi je dala letak sa fenomenalnim jelima. Procitala am meni i bila iznenadjena odlicnim jelima i obrocima, cene?

Zavisi, oko 400din, jelo, salata, hleb. Porucila sam jelo i ono sto sam dobila ne vredi ni 5 dinara. Hleb je bio bajat i tvrd, jedva sam ga lomila, meso je bilo hladno, tvrdo, neukusno, pire krompir neukusan i gumen, salata nikakva.

Uh, bacen novac a nisam se najela.

Definitivno, zaobilazim slatku promoterku u sirokom luku kad god je vidim.

ocena 1.00

Sad mi je jasno zašto se kaže...

Ceo život sam se pitala odakle izreka "lažeš ko baron". E znam da nije najbolje objašnjenje, ali osetila sam ovde to po svom novčaniku i stomaku.

Najgori osećaj koji može da se iztazove kod jednog potrošača je osećaj da ste namagarčeni, navučeni ili prevareni. E tako sam se osećala posle obroka ovde.

Jednom prilikom u Ušću sam odlučila da izbegnem stabdarno MC ili KFC i da jedem nešto drugo, prošla da vidim šta ima u ponudi i devojka koja promoviše lokal mi je dala flajer sa cenama i ponudom ovog restorana.

Pregledala malo po meniju i videla da stoje zanimljive stvari i lepo upakovani obroci po vrlo prihvatljivoj ceni. Došla da naručim, dečko i ja se opredelili za po jedan od menija i zahtevali njih, ali ko za inat baš ta dva nemaju, probali sa po još nekim menijem ni njih nema u ponudi iako su upravo sa tim upakovanim obrocima nas privukli da dođemo.

Ok šta je tu je sastavićemo mi nešto sami kad smo se već odlučili za tu hranu. Sastavili smo dva poprilično oskudna obroka i platili cenu kao tri ona pomenuta bogata menija.

Kad vam tako daju hranu, sednete razmislite i shvatite da ste mogli za taj novac da odete u pravi restoran gde se jede normalnim priborom gde šta god da naučite spremiće za vas, uslužiti i doneti vam za sto.

Osećaj posle ovoga kakva god hrana bila (a nije bila za pamćenje), je u stilu "sad ste me videli i nikad više."

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD

Iznesenim mišljenjem vlasniku BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o BARON FOOD: BAVARIA & MEDITERAN FOOD i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!