14 nov 2017

BEND LUZ AZUL

Ostalo: SVIRKA

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Ostalo
Datum i vreme
Ut 20:30
Osobine
Opšte
  • Prima rezervacije
Alkohol
  • Kompletan bar

Kratak opis događaja

Bend Luz Azul – Sunset klub Ada Ciganlija

Opis i detalji

LUZ AZUL (u prevodu “Plava svetlost”) je petočlani bend iz Beograda posvećen brazilskoj muzici. Bend čine ženski vokal, flauta, saksofon, gitara, kontrabas i bubnjevi.

Članovi su profesionalni muzičari koji uspešno objedinjuju senzibilitet “klasičarskog” pristupa i džez i bluz scenskog iskustva. Okuplja ih zajednički afinitet prema brazilskoj muzici i životnoj filozofiji koju muzika najbolje izražava – prvenstveno su to samba i bosa-nova, ali i drugi zanimljivi, ritmični stilovi u bogatstvu brazilskog zvuka.

Članovi benda:

Tijana Krstić – vocal and flute

Djordje Bajić – guitar

Darko Golić – upright bass

Mauro Mascioli– tenor saxophone

Miloš Milosavljević – drums

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o BEND LUZ AZUL: SVIRKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite BEND LUZ AZUL: SVIRKA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod BEND LUZ AZUL: SVIRKA

Iznesenim mišljenjem vlasniku BEND LUZ AZUL: SVIRKA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o BEND LUZ AZUL: SVIRKA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!