CALLIOPE - Makedonska 15-17, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

CALLIOPE

Rekli su:

Kupovala sam nekoliko puta kod njih, iskreno možda su cene malo vece u odnosu na kvalitet ali kad su sniženja onda tu bude negde ok. E baš u vezi sniženja je i moja kritika. Svideo mi se jedan džemper pre mesec dana ali sam odgodila kupovinu neko vreme ..

Informacije o mestu

2.50 2

Kontakt
TFL +381 (011) 337 3684
Internet
Ostale lokacije

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

AKCIJA! SVE PAPUCE PO 1000 DIN, SANDALE 1700 DIN.

OPŠTE: Isteklo

PROIZVODI OD KOZE.

GOLSVORTIJEVA 21, BEOGRAD

062 816 72 30.

ALI BABA HANABAL

ARAPSKA RADNJA

NOVO NOVO NOVO! DOBRO DOSLI! NOVI MODELI KOZNIH TASNI! MALOPRODAJA I VELEPRODAJA! GOLOSVORDIJEVA 21, BEOGRAD. 062 816 72 30

Isteklo

POSETITE NAS I UVERITE SE DA SMO NAJJEFTINIJI I ZASTO SMO NAJKVALITETNIJI!

ALI BABA HANABAL DOO

kad te neko pravi budalom...

Kupovala sam nekoliko puta kod njih, iskreno možda su cene malo vece u odnosu na kvalitet ali kad su sniženja onda tu bude negde ok. E baš u vezi sniženja je i moja kritika.

Svideo mi se jedan džemper pre mesec dana ali sam odgodila kupovinu neko vreme računajući da će biti još sniženja. Tada je kao bio na sniženju i koštao je 1500 din.

Danas odem da vidim da li ga ima još. Na izlogu velikim slovima novo sniženje 70%. Pronađem navedeni džemper, kad ono cena 1799 din! Prodavačice kažu da to nije sigurno taj džemper, a kad sam im rekla da sam ga čak slikala, jer sam htela da pokažem prijateljici promrmljale su nešto u fazonu ma nije to taj sigurno i zbrisale od mene.

Nije problem 300 din nego što te neko uvek pravi glupim i namerno obmanjuje.

Muskarci nisu propusteni

Iako prvo sto vam padne na pamet kad vidite ovu prodavnicu je "Jaoj, jos jedna prodvnica zenskih krpica.", Varate se, iako u manjini, muskih modela ovde ima i za svakoga se moze pronaci po nesto.

Lokacija je blizu centra, lepo uredjena, a osoblje kulturno i nenametljivo. U vise navrata na muskom odljenju nikad nisam zatekao guzvu, tako da je pravo uzvianje kupovati.

Stil se moze nazvati casual-sportski, izbor modela nije preveliki, ali je svakako cena koju ce te platiti za ovu garderobu dovoljan razlog da s vremena na vreme udjete u ovu radnju.

Kvalitet nije na najvisem nivou, ali su sasvim zadovoljavajuci, po mom iskustvu dovoljno dugotrajni da izguraju sezonu do dve.

Ocena celokupnog utiska je nesto jaca od proseka, samo zbog pristupacnosti cena i lokacije na kojoj se nalazi.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o CALLIOPE su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite CALLIOPE!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod CALLIOPE

Iznesenim mišljenjem vlasniku CALLIOPE omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o CALLIOPE i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!