13 jan 2018

CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE -

Žurka i društveno okupljanje

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Žurka i društveno okupljanje
Datum i vreme
Su 23:00

Kratak opis događaja

CDE x SNG △ Rodriguez Jr. - LIVE -

Opis i detalji

Srpska Nova godina jedan je od omiljenih datuma domaće publike koja je uvek raspoložena za slavlje. U skladu sa velikim očekivanjima, Central Dance Event je spremio lepo iznenađenje kojim će obradovati svoje verne pratioce brenda.

Rodriguez Jr. 13. januara izvešće svoj live nastup pred punim podijumom klabera u Hangaru.

Olivier Mateu poznatiji kao Rodriguez Jr. tokom svog odrastanja oscilirao je između časova klavira i žurki elektronske muzike. Prvu slavu dostigao je kao deo poznatog electro act-a The Youngsters, koji su najviše postali poznati po dva studijska albuma i singlovima za F-Comunications, Laurent Garnier-a.

Rodriguez Jr. nastao je kao produkt neukroćene Mateu-ove kreativnosti, žeđi za nečim novim i neočekivanim. Svojim live nastup iz sklopa vintage sintisajzera, klavijatura i prašnjave analogne opreme upotpunjuje osećaje zadovoljstva i ponovne inspiracije.

Crpeći inspiraciju iz potpuno divergentnih artista, Stockhausen, LFO, Carl Craig, Eric Satie, Kraftwerk i Michael Polnareff, Rodriguez Jr.-ov avanturistički duh pretvara njegovu uzvišenu kreativnost koja se ne može zaključati.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE - su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE -!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE -

Iznesenim mišljenjem vlasniku CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE - omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o CDE X SNG △ RODRIGUEZ JR. - LIVE - i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!