DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM - Save Tekelije 42, 23000 Zrenjanin, Srbija

DANIJELA IN

DEPILACIJA, SOLARIJUM

Rekli su:

Jednom prilikom sam bila u frizerskom i kozmetickom salonu Danijela In i mogu reci da je jako lepo uredjen, sve je u roze boji sa belim namestajem. Jako je moderno i udobno je boraviti tamo. Nude veliki izbor usluga kao sto su sisanje, feniranje, farbanje

Informacije o mestu

3.50 2

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
MO +381 (063) 876 0080

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Lep lokal, potrebno usavrsavanje kadra

Posto se ovaj frizerski salon nalazi na atraktivnoj lokaciji i mnogo se reklamiraju po lokalnim medijima, supruga je odlucila da se osisa ovde.

Ja sam sedeo i cekao. Lokal je jako moderan i lepo je sredjen, pravi zenski. Sve je u roze bojama. Kada se udje tu je velika bela kozna ugaona garnitura i mnostvo casopisa, zatim tu su stolovi sa dva mesta za friziranje, sto za manikir, a pozadi je solarijum.

Ono sto sam primetio je da nema guzve, kada god prolazim tuda nema skoro nikoga, a kada sam cekao suprugu shvatio sam i zasto. Radnici su malo neozbiljni sto se tice posla, stalno seckaju, idem da odradim ovo, idem da jedem, idem na kafu, zatim ne znaju ni da friziraju bas najbolje, a na sve to dodajte paprene cene i eto slabe prodje.

Ko ozbiljno radi imace i posla!

ocena 3.00

Lepo uredjen salon ali je skup

Jednom prilikom sam bila u frizerskom i kozmetickom salonu Danijela In i mogu reci da je jako lepo uredjen, sve je u roze boji sa belim namestajem.

Jako je moderno i udobno je boraviti tamo. Nude veliki izbor usluga kao sto su sisanje, feniranje, farbanje, izvlacenje pramenova, nadogradnja noktiju, pedikir i manikir, solarijum, i remedy tretman kose (po tome su jedinstveni u gradu).

Ja sam bila na feniranju i jako sam zadovoljna uslugom koja mi je pruzena. Frizeri su odlicni. Jedina zamerka su cene koje su jako visoke.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM

Iznesenim mišljenjem vlasniku DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DANIJELA IN: DEPILACIJA, SOLARIJUM i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!