DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC * - Kralja Petra I 26, 34000 Kragujevac - Stari Grad, Srbija

DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC

EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC *

Rekli su:

Čuvajte se njihovih pravnika. Il su glupi il lukavi. ZAR MAMUZOM NA STARICU Zaposlena na šalteru ( nakon konsultacija sa šefom ) Direktne banke ( ona koja ne jaše) u Kg me je pre 15 dana ispratila rečima Više ne dolazite u ovu banku, dok vaša majka ( ...

Informacije o mestu

1.00 1

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (034) 335 617
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 34000 Stari Grad Kralja Aleksandra I Karađorđevića 451m
  2. #2 34000 Stari Grad Kneza Miloša 0.5km
  3. #3 34000 Aerodrom Atinska 2.3km
  4. #4 34240 Knić Čačanski put 19km
  5. #5 36210 Vrnjačka Banja Vrnjačka 43km
  6. Sve DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC lokacije (27)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

njihovo neznanje da je klijent br 1

Čuvajte se njihovih pravnika. Il su glupi il lukavi.

ZAR MAMUZOM NA STARICU

Zaposlena na šalteru ( nakon konsultacija sa šefom ) Direktne banke ( ona koja ne jaše) u Kg me je pre 15 dana ispratila rečima Više ne dolazite u ovu banku, dok vaša majka ( 94 god ) ne izvadi novu važeću ličnu kartu.

Godinama podižem njenu penziju sa ovlaščenjem potpisanim u banci i svojom važečom l. k. Ona je klijent barem 50 godina na istoj lokaciji, samo što je banka 5 puta menjala naziv.

Ko zna kakav je njen ugovor i gde je. U svakom slučaju ispunila je sve obaveze po ugovoru.( nije menjala nikakve podatke pa ni l. k. izdatu pre 30 tak godina na kojoj piše trajno)

Uputio sam centrali pitanje po kom osnovu je ucenjuju da bude poslušni građanin dršave i da argumentuju svoje zahteve. Danas mi odgovorili da uopšteni neimenovani propisi i zakoni im nalažu da imaju ažurnu dokumentaciju svojih klijenata pa i imeđu ostalog i kopiju važeće l. k.

Sraman odgovor, čak i kada pare nisu u pitanju. Nemaju ni poštovanja prema lojalnom klijentu koji ima više klijentskog staža nego bilo koji direktor banke godina.

Da ne pomenu ni naziv zakona a kamoli član koji će njihov zahtev dovesti u vezu sa ugovornim obavezama i OUP.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC * su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC *!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC *

Iznesenim mišljenjem vlasniku DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC * omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DIREKTNA BANKA AD KRAGUJEVAC: EKSPOZITURA I BANKOMAT (ATM) - KRAGUJEVAC * i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!