13 jan 2018

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU

Žurka i društveno okupljanje

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Žurka i društveno okupljanje
Datum i vreme
Su 21:03
Društvene mreže

Kratak opis događaja

Doček srpske Nove godine: Vampiri u Poletu

Opis i detalji

"Vampiri" su osnovani 1990. godine i izdali su ukupno pet albuma od kojih je poslednji, “Monkey Food”, izašao 1997. Kultni status stekli su već 1992. godine, nakon što su uradili muziku za čuveni film Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli”.

Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, podsetiće publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz "Pokloniću joj nebo" i naterati da istroše cipele za ples uz "Rama Lama Ding Dong","Bebe", "Ona i ja", "Pokloniću joj nebo", "Plavi grad", "Subota uveče" i brojne svevremenske hitove ovog sastava u duhu pedesetih i šezdesetih.

"Vampiri" će nastupiti kao sekstet, predvođeni frontmenom Aleksandrom Erakovićem - Erom. Iz originalne postave tu je još i Dejan Tomović - Tomke za klavijaturom, Damjan Dašić - bubnjevi i prateći vokal, Marko Ćalić - solo gitara i prateći vokal i Andreja Bucan - saksofon.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU

Iznesenim mišljenjem vlasniku DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: VAMPIRI U POLETU i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!