DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT * - Maršala Birjuzova 33, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

DREŠEVIĆ DŽEJN

ADVOKAT *

Rekli su:

Korektna osoba za saradnju razmislja u vasu korist i kad to ne trazite odlican poznavalac svog posla. U naplati je vrlo korekta ali jako insistira na postovanju dogovora. Cesto radi na poverenje sto joj stvara povremeno problem jer kad se klijentu zavrsi .

Informacije o mestu

4.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 218 0541
MO +381 (061) 639 4488

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

energican advokat i vrlo preduzimljiv sa puno znanja

Korektna osoba za saradnju razmislja u vasu korist i kad to ne trazite odlican poznavalac svog posla.

U naplati je vrlo korekta ali jako insistira na postovanju dogovora. Cesto radi na poverenje sto joj stvara povremeno problem jer kad se klijentu zavrsi spor pogotovu pozitivno svi su zadovoljni osim nekih koji pokusavaju da ne plate dug za uslugu. kad dobiju prinudnu naplatu onda krajnje nekorektno optuzuju i vredjaju ali nepominju da su dobili spor a uslugu nisu platili.

Moja iskrena preporuka za ovog advokata, ispostujte je ona ce vas duplo.

Pet godina mi je vodila spor i nijednu nesuglasicu nismo imali.

Milan Milan

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT * su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT *!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT *

Iznesenim mišljenjem vlasniku DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT * omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DREŠEVIĆ DŽEJN: ADVOKAT * i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!