DVOR - Železnička 34, 21000 Novi Sad, Srbija

DVOR

Rekli su:

Stariji prodavac me je nakon 10ak minuta razgledanja robe opisao kao 'previše izbirljivog', i 'zamolio' me da izađem iz radnje dok ne smislim šta želim da kupim. Pored toga, postavljao mi je veoma privatna i neugodna pitanja sa ciljem omalovažavanja ...

Informacije o mestu

2.00 2

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Prodaja konca za kupaće kostime Diva streč

Ističe za 15 nedelje/a

Diva streč-konac pogodan za izradu kupaćih kostima.

Pakovanje 100g, 400m

Sastav: 92% mikrofiber akrilik, 8% pbt elastin

Igle i heklica potrebne za rad 1-3mm

Cena 350din/kom/100g

POPRAVKE SVIH VRSTA PVC I ALU STOLARIJE-VAS UKRAS!

OPŠTE: Isteklo

Pored proizvodnje stolarije, vrsimo i POPRAVKE SVIH VRSTA PVC i ALU stolarije. PVC prozori, PVC ulazna vrata, PVC balkonska vrata, PVC klizna vrata...

Popravka sarki, kipova... Servisiranje, stelovanje, zamena dotrajalih delova okova (mehanizama za otvaranje i zatvaranje prozora i vrata)

Popravka PVC i ALU roletni

Zamena stakala i ostale usluge. Informisite se o nasim uslugama i proizvodima.

021/631-85-18; 064/117-22-11

http://www. pvcukras. rs/

http://www. stakloukras. rs/

Vas Ukras!

Veoma neprijatan prodavac

Stariji prodavac me je nakon 10ak minuta razgledanja robe opisao kao 'previše izbirljivog', i 'zamolio' me da izađem iz radnje dok ne smislim šta želim da kupim.

Pored toga, postavljao mi je veoma privatna i neugodna pitanja sa ciljem omalovažavanja. U tom trenutku sam bio jedina mušterija u radnji.

ocena 1.00

neprijatnost zaposlenig u radnji na trgu slobode, priciznije opisano u recenziji

Htela bih sa svima da podelim svoje neprijatno iskustvo sa jednim od zaposlenih i da, prvenstveno, sa ovim upoznam vlasnika ove i istoimene radnje na Trgu slobode u Novom Sadu.

Naime, u stariji muskarac, zaposleni u radnji Dvor, na Trgu slobode, gotovo da me je isterao iz radnje. Iako je na vratima pisalo da je radno vreme subotom do 15h, ja sam u 14, 40h sa njegovom zaista ljubaznom koleginicom razgledala materijale, kada je on ugasio svetlo u radnji i rekao 'zatvaramo', kada sam ga zamolila da ostavi upaljeno jos minut-dva da zavrsum razgledanje, bio je neprijatan i gotovo me isterao iz radnje.

Kada sam napomenula da na vratima pise da je radno vreme do 15h, rekao je da je to 'stamparska greska' i da mora da ide kuci'da ruca', te da ga 'nije briga' sto vise necu krociti u ovu radnju.

Ovo je zaista neprijatno iskustvo za bilo kojeg kupca i u ime svih potrosaca, kupaca i gradjana ovog grada, apelujemo na vlasnike ove radnje da ne zaposljavaju u njima neprijatno i nekulturno osoblje, jer se time narusava ugled radnje, kao i ovog grada, koji bese centar srpske kulture!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o DVOR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite DVOR!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod DVOR

Iznesenim mišljenjem vlasniku DVOR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o DVOR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!