FLOR GELATO ITALIANO - Kralja Milana 31, 11000 Beograd - Vračar, Srbija

FLOR GELATO ITALIANO

Rekli su:

Novo ime u sve razigranijoj priči o sladoledu na ovim prostorima itekako zavređuje da mu posvetite pažnju i otkrijete brend koji je svojim autentičnim i sjajnim sladoledima osvojio niz svetskih metropola. FLOR gelato Italiano donosi niz famoznih ukusa ...

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
MO +381 (069) 111 8685

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

FLOR

Novo ime u sve razigranijoj priči o sladoledu na ovim prostorima itekako zavređuje da mu posvetite pažnju i otkrijete brend koji je svojim autentičnim i sjajnim sladoledima osvojio niz svetskih metropola.

FLOR gelato Italiano donosi niz famoznih ukusa sladoleda, kao i jednako privlačnu ponudu u vidu neobičnih torti, atraktivnih vafli, raznih vrsta kafe…Ono što je svakako ključna tačka u prijatnom enterijeru je vitrina sa velikim izborom klasičnih ukusa, ali i neobičnih kombinacija poput mascarponea sa smokvama ili pak sladoleda sa ukusom štrudle od jabuke.

Ono što osvaja je sama tekstura sladoleda koji je italijanski kremast, gde zaokruženost i punoća ukusa dolaze do izražaja i kada je u pitanju nutella ili crna čokolada, lešnik sa severa ili sa juga Italije, sjajna kruška ili fenomenalni sladoled od pistaća.

U ponudi je tokom cele godine, uz stalno predstavljanje novih ukusa i mogućnost dostave na kućnu adresu u specijalnom pakovanju.

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o FLOR GELATO ITALIANO su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite FLOR GELATO ITALIANO!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod FLOR GELATO ITALIANO

Iznesenim mišljenjem vlasniku FLOR GELATO ITALIANO omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o FLOR GELATO ITALIANO i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!