FOODPORN: RESTORAN - Cetinjska 15, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

FOODPORN

RESTORAN

Rekli su:

U epicentru aktuelnih urbanih zbivanja u Cetinjskoj ulici, otvoreno je mesto koje se imenom i konceptom savršeno uklapa u okruženje. Enterijer je minimalistički sveden, asocijacije na „porn“ deo imena izvedene su tako da izazivaju osmeh i poneki uzdah…Pogl

Informacije o mestu

0.00 0

Kontakt
MO +381 (069) 333 2412

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Foodporn

U epicentru aktuelnih urbanih zbivanja u Cetinjskoj ulici, otvoreno je mesto koje se imenom i konceptom savršeno uklapa u okruženje. Enterijer je minimalistički sveden, asocijacije na „porn“ deo imena izvedene su tako da izazivaju osmeh i poneki uzdah…Pogled na otvorenu kuhinju i kratak, ali ubedljiv meni izaziva uzdahe druge vrste i želju da okusite burger kombinacije na meniju.

Svoju možete napraviti u odeljku logično nazvanim „you. porn“ gde birate tip burgera (misionar, porn+, pileći, veggie, riblji) i dodatke u rasponu od nekoliko vrsta sireva, preko slanine i povrća do selekcije sosova.

U nastavku menija su lucidne kombinacije od kojih smo probali pikantnu El patron sa gvakamoleom, halapenjo papričicama i limetom, sjajnu Fat mama sa mascarponeom, te odličan Gigolo sa grilovanim paradajzom i rukolom.

Odlično meso, dobra zemička, karakteristika je svakog od probanih burgera, serviraju se uz pomfrit koji se ovde naravno zove pornfrit, a možete ga dobiti i u unlimited opciji, kao i onion rings i grilovano povrće kao prilog.

Selekcija dezerata je kratka i oslanja se na brownie, fondant i banana split, među pivima dominira Nikšićko, a tu je i solidan izbor koktela.

Preporuka i za dnevnu i za noćnu turu gradom, kao i za sve ljubitelje burgera!

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o FOODPORN: RESTORAN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite FOODPORN: RESTORAN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod FOODPORN: RESTORAN

Iznesenim mišljenjem vlasniku FOODPORN: RESTORAN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o FOODPORN: RESTORAN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!