19 apr 2018

GRACIN U KC GRADU

Ostalo

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Ostalo
Datum i vreme
Če 21:00
Karte
Cena karte 300,00 RSD

Kratak opis događaja

Gracin u KC Gradu

Opis i detalji

Boem, pesnik, kantautor iz senke koga Splićani nazivaju dobrim duhom svoga grada, Tomislav Gracin nastupa u KC Gradu 19. aprila!

Tomislav Gracin je muzičar iz Splita koji iza sebe ima album "Mono" (2014) koji je sam snimio, producirao i na njemu odsvirao i otpevao sve pesme.

Nakon albuma počinje sa koncertnim aktivnostima pa tako nastupa na Indirekt festivalu (Umag), KLFM Radio na cesti (Varaždin) i nekim intimijim mestima.

Jedno vreme nastupa sa bendom i dobija poziv da otvori čuveni Superuho festival 2017 (Primošten).

Gacinova muzika je intimna, prožeta različitim muzičkim pravcima, smeštena negde između Arsena Dedića na jednoj i bendova kao Radiohead ili Lambchop na drugoj strani, a opet originalna na svoj način.

Trenutno snima novi materijal koji će se naći na novom albumu kojega najavljuje singl "Dva/ovo nije New York".

"Ne znam baš kako bih opisao svoju glazbu i u koji bi je glazbeni žanr smjestio. Nije baš glazba koju ćete pustit u kafiću ili na tulumima. Pretpostavljam da je na neki način intimna i tiha.

Pjesme su nastajale tijekom prošle dvije godine s manjim ili većim pauzama u jednom malom studiju u Splitu i sve ono što se čuje na albumu sam ja – sam u studiju, pritisnem rec, uđem u gluhu sobu, snimim, analiziram, slažem puzzle." (Tomislav Gracin)

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o GRACIN U KC GRADU su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite GRACIN U KC GRADU!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod GRACIN U KC GRADU

Iznesenim mišljenjem vlasniku GRACIN U KC GRADU omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o GRACIN U KC GRADU i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!