GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA - Gazimestanska bb, 37000 Kruševac, Srbija

GRAD KRUŠEVAC

SKUPŠTINA GRADA

Rekli su:

Dragi sugradjani, otisla sam u sobu broj 15 da vidim sta se desava sa mojim dozvolama koje sam trazila pre godinu dana. Naravno jos nista nije gotovo. Gospodja Milica jako kulturno i fino to meni kaze, ja pitam sta sad. Kuca sagradjena1975, bez struje, vod

Informacije o mestu

1.00 1

Kontakt
TFL +381 (037) 427 944
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Bezobrazluk zaposlenih u prostorijama urbanizma.

Dragi sugradjani, otisla sam u sobu broj 15 da vidim sta se desava sa mojim dozvolama koje sam trazila pre godinu dana. Naravno jos nista nije gotovo.

Gospodja Milica jako kulturno i fino to meni kaze, ja pitam sta sad. Kuca sagradjena1975, bez struje, vode, telefona itd... Porez na tu kucu placamo vec 40 godina a vojska je u ovom zadnjem ratu boravila u njoj nesto vise od 3 meseca.

Kad je moj otacpravio tu kucu dozvole nisu bile potrebne ili on to nije znao, zato sto u nasem komsiluku niko nije imao dozvolu. Pitam, dali je moguce da cekam vise od godinu dana za legalizaciju tog objekta?

Jer u kuci nemam ni vode ni struje. GOSPODJA KOJA SEDI ZA SUSEDNIM STOLOM, KOJOJ SE JA NEOBRACAM KAZE "VI NEMATE PRAVO TU DA ZIVITE JER JE KUCA SAGRADJENA ILEGALNO".

Toliko drskosti i bezobrazluka nisam skoro dozivela, nadam se da gospodja zna da ako je na tom radnom mestu treba da postuje sve gradjane i bude fina jer je PLACENA SA NARODNIM PARAMA.

Ako vam se radno mesto nesvidja ostavite ga gospodjo ima mnogo nezaposlenih.

Svaka cast mladoj Milici takvi ljudi nam trebaju.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA

Iznesenim mišljenjem vlasniku GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o GRAD KRUŠEVAC: SKUPŠTINA GRADA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!