HAUZMAJSTOR - Dunavska 57a, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

HAUZMAJSTOR

Rekli su:

Već niz godina koristim usluge Hauzmajstora i iskren da budem, nemam ni najmanju zamerku kako na kvalitet usluge pa tako ni na kvalitet radova. Za Hauzmajstora/e sam slučajno saznao, a prvi put sam njihove usluge koristio nakon dugog niza drugih 'kompetent

Informacije o mestu

5.00 1

Radno vreme

Trenutno radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (011) 303 4034
MO +381 (065) 303 5035
Internet
Ostale lokacije

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Za primer ostalima

Već niz godina koristim usluge Hauzmajstora i iskren da budem, nemam ni najmanju zamerku kako na kvalitet usluge pa tako ni na kvalitet radova.

Za Hauzmajstora/e sam slučajno saznao, a prvi put sam njihove usluge koristio nakon dugog niza drugih 'kompetentnih', 'pouzdanih' i 'povoljnih' majstora koji su obično pravili više štete no koristi.

Ne znam tačno koliko puta sam do sada zvao Hauzmajstor radi intervencija po kući, ali znam da sam zvao iz najrazličitijih razloga - i do sada se nije desilo da ne neku intervenciju nisu mogli da odgovore. Čak štaviše, svaki put su majstori došli maksimalno brzo, krajnje profesionalno odradili posao i ono što je verovatno najbitnije - svaka intervencija od strane Hauzmajstora je uvek bila 'uspešna'.

Svaki put majstori su dolazili tačno u zakazano vreme, maksimalno vodili računa o prostoru i nameštaju a na kraju uredno i počistili za sobom, što ne mogu da priznam da mi je iskustvo i sa drugim 'majstorima' - barem onima čije usluge sam do sada imao prilike da vidim na delu.

Ruku na srce, Hauzmajstor jeste nešto skuplji od 'lokalnih profesionalaca' i naplata se vrši po radnom satu - ali mislim da vredi. Za svaku intervenciju na rad to jest delove uredno dobijate račun kao i garanciju što mi je nepoznato da drugi majstori 'ovog tipa' daju.

Ukoliko se ne varam, najveća razlika u ceni je ukoliko vam je intervencija baš hitna - tokom noći, ali iskreno i kada sam se našao u takvoj situaciji - više volim da platim nešto više majstorima no da renoviram celo kupatilo.

Ukoliko ne grešim, jednom se desilo da sam majstore morao da zovem opet nakon intervencije ali kako sam već prošlu platio i dobio garanciju - nova intervencija nije naplaćena.

Znam da zvučim kao reklama, ali iskreno profesionalniju uslugu ovog tipa još nisam video (u Srbiji). Sve pohvale i tople preporuke.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o HAUZMAJSTOR su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite HAUZMAJSTOR!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod HAUZMAJSTOR

Iznesenim mišljenjem vlasniku HAUZMAJSTOR omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o HAUZMAJSTOR i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!