12 jul 2018

INDONESIAN FESTIVAL

Festival i vašar

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Festival i vašar
Datum i vreme
Če 17:00

Kratak opis događaja

Indonesian Festival

Opis i detalji

Četvrtak, 12. jul, 17. 00, (Dom Kulture Studentski Grad) DKSG Beograd

Asocijacija indonežanskih studenata u Srbiji (KERIS):

Indonežanski festival ‘Predstavljamo vam kulturu Indonezije’

Pripremite se sa 'Predivna Indonezija'! Kao nacija koja je veoma jedinstvena u svojoj raznolikosti, Indonezija nudi gostoprimstvo i lokalnu mudrost sa kulturnom egzotikom i lepotom prirode.

Indonežanski festival, poznat i kao IndoFest, najveći je događaj koji je održao KERIS u znak obeležavanja pete godišnjice organizacije. Festival prikazuje mnoge aspekte indonežanske kulture kroz tradicionalne indonežanske plesove, akustične bendove, filmove, kulinarske, zanatske i edukativne kabine.

U aspektu čovečanstva, transfuzija krvi će dovršiti ovaj događaj.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o INDONESIAN FESTIVAL su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite INDONESIAN FESTIVAL!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod INDONESIAN FESTIVAL

Iznesenim mišljenjem vlasniku INDONESIAN FESTIVAL omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o INDONESIAN FESTIVAL i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!