JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA - Požeška 52, 11030 Beograd - Čukarica, Srbija

JOSIF PANČIĆ

OSNOVNA ŠKOLA

Rekli su:

Ova škola godinama predstavlja najuspešniju školu na opštini Čukarica. Ima dugu tradiciju, preko 80 godina. U početku se zvala Matija Ban, a kasnije je dobila ima po poznatom botaničaru i to ime je ostalo do danas. Nalazi se u Požeškoj ulici, sa simbolični

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 355 4845
TFL +381 (011) 355 4672
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Opravdano škola na nivou

Ova škola godinama predstavlja najuspešniju školu na opštini Čukarica. Ima dugu tradiciju, preko 80 godina. U početku se zvala Matija Ban, a kasnije je dobila ima po poznatom botaničaru i to ime je ostalo do danas.

Nalazi se u Požeškoj ulici, sa simboličnim omorikama ispred glavnog ulaza u školu.

Ulaz iz dvorišta je za učenike ove Osnovne škole. Nastavni kadar čine na prvom mestu dobri pedagozi, pa onda i nastavnici. Naravno uvek ima izuzetaka (svi smo mi imali nekog nastavnika koga nismo voleli), ali je to izuzetak, nikako pravilo.

Od stranih jezika, uče se engleski i francuski.

Direktori OŠ Josif Pančić se ne smenjuju tako često, a držanje nivoa škole, briga o djacima i stalno ulaganje u školu se nikad ne zapostavljaju.

Prošle godine je moja generacija slavila 10 godina male mature, mnogo nas je došlo, i djaka i nastavnika i mogu samo da kažem da sam ponosna što sam upravo u ovoj školi završila osnovno obrazovanje!

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA

Iznesenim mišljenjem vlasniku JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o JOSIF PANČIĆ: OSNOVNA ŠKOLA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!