21 apr 2018

KANDA KODŽA I NEBOJŠA

Žurka i društveno okupljanje

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Žurka i društveno okupljanje
Datum i vreme
Su 22:00
Karte
Cena karte 700,00 RSD
Cena karte na dan koncerta 900,00 RSD

Kratak opis događaja

Kanda Kodža i Nebojša u klubu Fest

Opis i detalji

Kultni beogradski i srpski alternative rock/dub sastav Kanda, Kodža i Nebojša posle više od godinu dana ponovo gostuju u zemunskom klubu Fest - 21. aprila.

I publika i bend imaju lepa sećanja na prethodno gostovanje, te se očekuje veliko interesovanje za koncert. Na prošlogodišnjem nastupu benda u klubu Fest snimljena je živa verzija pesme „Najsvetliji dan“ koja i zatvara prošle godine objavljen koncertni album „Uživo!“.

„Novi studijski album čije se objavljivanje očekuje na jesen tekuće godine biće najavljen sa nekim od do sada objavljenih singlova, uz pregršt standardnih hitova i poneki retko izvođeni biser“ kažu članovi benda i najavljuju (standardno) dobar koncert u ovom kultnom klubu.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o KANDA KODŽA I NEBOJŠA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite KANDA KODŽA I NEBOJŠA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod KANDA KODŽA I NEBOJŠA

Iznesenim mišljenjem vlasniku KANDA KODŽA I NEBOJŠA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o KANDA KODŽA I NEBOJŠA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!