KLJUČ RAJA - Selo Ključ bb, 14242 Mionica, Srbija

KLJUČ RAJA

Rekli su:

Ovaj etno centar se nalazi u samom podnozju Divcibara, uz reku Lepenicu. Nezaobilazno mesto pri nasoj moto turi, gde obavezno svratimo da uzivamo u tradicionalnim specijalitetima ili da pecamo u ribnjaku. Ovaj etno centar se izdvaja po svojoj domacinskoj .

Informacije o mestu

3.00 2

Kontakt
TFL +381 (014) 342 3332
MO +381 (063) 800 4264
MO +381 (064) 900 4055
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-6 (6)

Bolno

Recepcionar ili vlasnik koji se javio na broj koji je oznacen je jako neljubazan i nekulturan. Mozda bih svu tu drskost i "progutao" da mi gospodin nije spustio slusalicu u sred mog "Dovidjena".

Verujem da je mesto lepo, ali zaobidjite jer ako su ovakvi sa svim gostima pitam se kako jos uvek posluju. Mozda bi valjalo poslati nekog da to proceri?

ocena 1.00

Kljuc raja otvara raj

Ovaj etno centar se nalazi u samom podnozju Divcibara, uz reku Lepenicu. Nezaobilazno mesto pri nasoj moto turi, gde obavezno svratimo da uzivamo u tradicionalnim specijalitetima ili da pecamo u ribnjaku.

Ovaj etno centar se izdvaja po svojoj domacinskoj toplini, pa svo osoblje je veoma ljubazno i nasmejano. U restoranu koji je u sklopu etno centra smo uzivali u domacem hlebu koji se pece u hlebnoj furuni na licu mesta i tradicionalnim specijalitetima kraja, a u ribnjaku smo pecali pastrmku i to kalifornijsku koja je cak preneta odande.

Etno centar ima vise apartmana koji su adekvatno opremljeni, ali meni najlepsi i najprivlacniji je apartman pored reke odnosno pored vodenice koji je nekada bio kuca za pomeljare-zene vodenicarke pa je pretvorena u atraktivni apartman.

Ovo je prelepo mesto i pravi kljuc koji otvara raj uzivanja i opustanja u prirodnom okruzenju.

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o KLJUČ RAJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite KLJUČ RAJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod KLJUČ RAJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku KLJUČ RAJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o KLJUČ RAJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!