13 okt 2017

LA LUNA BEND

Žurka i društveno okupljanje: SVIRKA

Informacije o događaju

Kategorija
Tip događaja
Žurka i društveno okupljanje
Datum i vreme
Pe 20:30
Osobine
Opšte
  • Prima rezervacije
Muzika
  • Živa muzika
Obroci
  • Dugo u noć
Alkohol
  • Kompletan bar

Kratak opis događaja

La Luna Bend – Sunset klub Ada Ciganlija

Opis i detalji

Da li znate kako zvuči neka od pesama EKV-a ili U2-a u kombinaciji sa harmonikom i balalajkom? Ako ste ikad imali prilike da slušate La luna bend znaćete da je odgovor na ovo pitanje – sjajno!

Ovaj iskusni petočlani sastav potpuno je drugačiji od svega što ste do sada čuli! Violina, harmonika, balalajka, gitara, bas i bubnjevi sastojci su neverovatne fuzije zvuka ovog benda u kome svi članovi pevaju!

Plima dobrih vibracija!

La Luna bend povešće vas na neverovatnu muzičku avanturu. Svoje omiljene rok ili pop numere slušaćete u iznenađujućim latino ili etno verzijama.

Snaga afričkih bubnjeva ovog benda daće i najmirnijim baladama jak ritam, koji vam neće dopustiti da mirujete!

Dođite u Sunset klub Ada Ciganlija i poslušajte kako klasična grčka, ruska, romska muzika, kao i domaći i strani pop i rok hitovi zvuče poptuno neočekivano uz La Luna bend!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LA LUNA BEND: SVIRKA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LA LUNA BEND: SVIRKA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LA LUNA BEND: SVIRKA

Iznesenim mišljenjem vlasniku LA LUNA BEND: SVIRKA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LA LUNA BEND: SVIRKA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!