LAVLI - Takovska 45, 11060 Beograd - Palilula, Srbija

LAVLI

Rekli su:

a sa njim i lepi arnzmani i vikendi. Isla sam u ovu agenciju i imaju odlicne dnevne izlete. Meni je paznju privukao jednodnevni izlet u Temisvar. Ukoliko rezervisete preko sajta, cena je 50% manja, i taj vas izlet kosta 1000dinara. Mislim da to nije mnogo

Informacije o mestu

5.00 1

Kontakt
TFL +381 (011) 276 9188
TFL +381 (011) 329 0988
E-Mail
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-1 (1)

Uskršnji praznik u Beogradu

AKCIJA: Isteklo

Biće nam zadovoljstvo da provedete nezaboravne uskršnje praznike u vili Depolo po promotivnim cenama smeštaja. U sklopu cene Vam nudimo besplatan dorucak i parking.

Do svih turističkih lokacija se može doći ugodnom šetnjom takodje dobra pozicija naše vile omogućava da i sa drugim delovima grada postoji odlična veza gradskim prevozom.

Očekujemo Vas, porodica Đurović

Stiglo je prolece

a sa njim i lepi arnzmani i vikendi. Isla sam u ovu agenciju i imaju odlicne dnevne izlete. Meni je paznju privukao jednodnevni izlet u Temisvar.

Ukoliko rezervisete preko sajta, cena je 50% manja, i taj vas izlet kosta 1000dinara. Mislim da to nije mnogo, pogotovu sto tu imate uracunat i prevoz do tamo.

Lep nacin da provedete dan, a sigurno da biste vise potrosili ukoliko biste ostali kod kuce. Ceo dan ste u prelepom gradu, setnja, mali soping i povratak u Bgd.

Jedva cekam, javljam utiske.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LAVLI su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LAVLI!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LAVLI

Iznesenim mišljenjem vlasniku LAVLI omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LAVLI i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!