LEXXON - Železnička 28, 21000 Novi Sad, Srbija

LEXXON

Rekli su:

Prijatna porodicna firma u kojoj sam kupio najpovoljniji TV a pretrazio sam sve radnje i oglase. Isporucili su mi i montirali tv. Cak sam na poklon dobio elektricni rostilj. Sve preporuke za ovu prodavnicu. Jedina mana je sto nemaju sajt.

Informacije o mestu

4.00 2

Radno vreme

Trenutno radi i zatvara se za 1 sata/i i 53 minut/a

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (021) 452 930
E-Mail

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-4 (4)

Prodaja konca za kupaće kostime Diva streč

Ističe za 15 nedelje/a

Diva streč-konac pogodan za izradu kupaćih kostima.

Pakovanje 100g, 400m

Sastav: 92% mikrofiber akrilik, 8% pbt elastin

Igle i heklica potrebne za rad 1-3mm

Cena 350din/kom/100g

Prijatan lokal specijalizovan za prodaju KLIMA UREDJAJA I TELEVIZORA

Prijatna porodicna firma u kojoj sam kupio najpovoljniji TV a pretrazio sam sve radnje i oglase. Isporucili su mi i montirali tv. Cak sam na poklon dobio elektricni rostilj.

Sve preporuke za ovu prodavnicu. Jedina mana je sto nemaju sajt.

POPRAVKE SVIH VRSTA PVC I ALU STOLARIJE-VAS UKRAS!

OPŠTE: Isteklo

Pored proizvodnje stolarije, vrsimo i POPRAVKE SVIH VRSTA PVC i ALU stolarije. PVC prozori, PVC ulazna vrata, PVC balkonska vrata, PVC klizna vrata...

Popravka sarki, kipova... Servisiranje, stelovanje, zamena dotrajalih delova okova (mehanizama za otvaranje i zatvaranje prozora i vrata)

Popravka PVC i ALU roletni

Zamena stakala i ostale usluge. Informisite se o nasim uslugama i proizvodima.

021/631-85-18; 064/117-22-11

http://www. pvcukras. rs/

http://www. stakloukras. rs/

Vas Ukras!

Ima i boljih...

Prodavnica specijalizovana za belu tehniku, hi-fi, video i audio opremu. Nedavno su preuredili lokal, pa sad izgleda pristojno za razliku od pre nekoliko godina.

Ali samo se to popravilo, ostalo je isto, cene su manje vise kao i u gradu, doduse ima ponesto jeftinije, ali je usluznost katastrofa, kao da jedva cekaju da izadjes odatle kad dodjes.

Jedan moj prijatelj je kupio tu tv, posle mesec dana se pokvario, a sa njima se jos mesec natezao da ga poprave iako je imao urednu garanciju.

Inace u gradu postoji mnogo boljih prodavnica ove vrste, tako da zaobidjite ovu u sirokom luku, iskreno zelim da me za moj novac, koji kada kupujete ovakve stvari nije bas mali, postuju, a ovde se necete osecati sigurno kao neko ko je zadovoljan uslugama i ponasanjem prodavaca, tako da im dajem studentsku peticu.

ocena 3.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LEXXON su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LEXXON!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LEXXON

Iznesenim mišljenjem vlasniku LEXXON omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LEXXON i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!