LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA - Trg republike bb, 11000 Beograd - Stari Grad, Srbija

LUDA KUĆA

KINESKA BRZA HRANA

Rekli su:

Po meni najbolji kinezi u gradu. Veoma brza priprema hrane. Porcije su veoma obilne. Ono zbog cega najvise moram da ih pohvalim jeste to sto, ja narucujem porudzbinu bez povrca uvek, sav taj "nedostatak" oni pokriju dodatkom mesa. Cena ne odudara od ostali

Informacije o mestu

5.00 2

Kontakt
MO +381 (065) 334 1591
Internet

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

SVAKOG UTORKA OD 19H CENE SVIH KOKTELA -50%

AKCIJA: Isteklo

ČETVRTKOM OD 17H: NA 4 PIVA + GRATIS KOBASICE

piletina prste da polizes

Po meni najbolji kinezi u gradu. Veoma brza priprema hrane. Porcije su veoma obilne. Ono zbog cega najvise moram da ih pohvalim jeste to sto, ja narucujem porudzbinu bez povrca uvek, sav taj "nedostatak" oni pokriju dodatkom mesa.

Cena ne odudara od ostalih a dobija se vise. Steta sto nemaju dostavu. Ali ukoliko imate vremena isti meni a i jos prosireniji mozete naci u njihovom restoranu u Vlajkovicevoj (veoma ugodno i moderno mesto).

D best čajniz fud in taun!

Ali stvarno! Kada su kinezi u pitanju, a da nije restoran, već fast food, onda su oni moji favoriti.

Prvo su bili na Trgu, pa su ih preselili na NBG, pa su sada opet tu. Doduše ne u onoj trafici na okretnici u kojoj su bili ranije, ali su u staklencu, odmah na ulici, tako da je njihov ljubičasti lokal lako uočljiv.

A tek miris koji se širi odatle:)

E da, nemojte nikada poručivati dve porcije ma koliko bili gladni, teško da ćete se u normalnim uslovima izboriti i sa jednom.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA

Iznesenim mišljenjem vlasniku LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o LUDA KUĆA: KINESKA BRZA HRANA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!