MAJA INDEX - Braće Popović 8, 21000 Novi Sad, Srbija

MAJA INDEX

Rekli su:

Index Maja na ovom mestu postoji veoma dugo, mislim čak 30 godina! Upravo ova tradicija predstavlja i neku garanciju kvaliteta. Prodavačice su ljubazne, a nekad čak i raspevane:) Mislim da je mali index 150 din, a veliki, koji je stvarno ogroman 220 din ..

Informacije o mestu

3.75 4

Radno vreme

Trenutno radi i zatvara se za 1 sata/i i 54 minut/a

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-5 (5)

Uplašen sam i razočaran

Dok sam čekao svoj Index, radnica ovog objekta je kupovala giros u susednom objektu i kada su je pitali zašto ne jede tu gde i radi, rekla je citiam i stojim iza svojih reči, 3. oktobra malo posle 15h: "Ne bih tamo jela, nema tih para.".

Svoj indeks sam bacio u kantu posle i nema šanse više tu da kupim bilo šta. Stojim iza svake reče lično sam ovo video danas.

GODIŠNJI ODMOR

OPŠTE: Isteklo

Zbog kolektivnog godišnjeg odmora poslastičarnica OSMI KONTINENT neće raditi u periodu od 25. 7. do 29. 7. Za sve Vaše potrebe tu smo pre i posle tog perioda.

TORTE

Isteklo

Kod nas u ponudi možete da poručite sledeće torte:

-Mladenačke

-Svečne

-Dečije

-Mini

-Specijalne želje

-Sportske

-Šlag

-18+

Ako želite da vidite još slika naših proizvoda slobodno posetite naš sajt

http://www. fondantortenovisad. com

I dalje dobar Indeks

Još kao momak nakon izlaska znao sam da svratim na index u Maju. Tada je važio za najbolji u gradu. Pre neko veče prolazio sam tuda i rešio da suprugu i sebe počastim indeksom iz mladosti.

Još uvek je isto ukusan. Dok sam ga jeo probudile su se u meni uspomene. I dalje možete kupiti mali ili veliki indeks. Cene su kao u većini brze hrane.

Samo zavisi šta više volite. Za iste novce možete kupiti pljeskavicu, ili indeks ili picu. Nije jeftino za sendvič, ali je ovo ipak Maja indeks.

Usluga im je brza.

ocena 5.00

Najbolji indeks u gradu

Po meni definitivno najbolji indeks u gradu. Osoblje je veoma ljubazno i usluzno. Jedino mesto u Novom Sadu gde se od jedne porcije najedem.

Mislim da o ovom mestu dovoljno govori cinjenica da kad god mi dodju drugari iz Beograda, obavezno dolazimo ovde na indekse. Ogroman plus sto radi non stop, savrseno za klopanje posle izlaska.

ocena 5.00

jedan od boljih indexa u gradu...

Index Maja na ovom mestu postoji veoma dugo, mislim čak 30 godina! Upravo ova tradicija predstavlja i neku garanciju kvaliteta. Prodavačice su ljubazne, a nekad čak i raspevane:) Mislim da je mali index 150 din, a veliki, koji je stvarno ogroman 220 din.

Jedina zamerka po meni ide na kifle, koje bi mogle biti i tostirane, a nisu. Kada se nalazite u blizini, a gladni ste, ovo je pravo mesto za vas...

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MAJA INDEX su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MAJA INDEX!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MAJA INDEX

Iznesenim mišljenjem vlasniku MAJA INDEX omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MAJA INDEX i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!