MARKUS PRO - Čegarska 15, 18000 Niš - Pantelej, Srbija

MARKUS PRO

Rekli su:

Užasno loš kvalitet rada. Elementi koji su sređivani počeli su da korodiraju posle manje od dve godine, što ne bi trebao da bude slučaj. Oštetili su unutra plasticni deo koji služi za otvaranje male ostave (nemam pojma zašto su to otvarali). Prilikom ...

Informacije o mestu

1.00 3

Kontakt
MO +381 (065) 414 1421

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

Loš kvalitet po visokoj ceni.

Užasno loš kvalitet rada. Elementi koji su sređivani počeli su da korodiraju posle manje od dve godine, što ne bi trebao da bude slučaj. Oštetili su unutra plasticni deo koji služi za otvaranje male ostave (nemam pojma zašto su to otvarali).

Prilikom pregovaranja delovali su veoma sigurni u to što rade pa sam mislio da je visoka cena prihvatljiva, ali se ispostavilo da cena nikako ne odgovara kvalitetu.

Moja preporuka je da izbegavate ovaj servis jer bolji kvalitet možete naći u bilo kom drugom servisu po mnogo pristupačnijoj ceni.

ocena 1.00

Doček i odlazak iz servisa

Veoma neprofesionalno ponašanje kako osoblja tako i vlasnika. Tokom pregovora sve je u najboljem redu i ništa ne upućuje na to da bi ste mogli da imate problema kasnije.

Obećavaju kvalitetnu uslugu za najkraće moguće vreme, ali sa visokim cenama, što je i prihvatljivo kada bi usluga stvarno bila vrhunska.

Prvo je naravno kašnjenje u isporuci/završetku poslova. Umesto farbanja celkoupnog elementa, čak i ako je to bio dogovor, odradiće vam samo farbanje takozvanom "flekom" i to je to.

Sve površinske ogrebotine koje su bile i dalje su na mestu, iako je plaćeno za farbanje svih elemenata koji su bili predemet dogovora, po veoma visokoj ceni.

U unutrašnjosti je prilikom demontaže plastike ista ogrebana i to nije nijednom spomenuto, dok nisam sam primetio. Takođe, unutrašnjost automobila je toliko bila uprljana da se pitam kako su uopšte ulazili unutra.

Naravno, sem spoljnog pranja, unutra je sve ostavljeno tako da jedino pomaže dubinsko pranje, koje ćete morati o svom trošku da uradite, jer naravno oni vam vraćaju automobil bez čišćenje.

Još jedna "vrhunska" usluga.

Refundaciju ili reparaciju delova koji nisu urađeni ili koji su oštećeni neće ponuditi čak ni ako im ukažete na njih. Mene su čak optužili da lažem, na neki način, jer su mi objašanjavali kako su neke stvari bile takve.

Jako neprijatno iskustvo i stvarno ne bih preporučio ikakavu saradnju sa ovom farbarsko-limarskom radionicom. Zaobilaziti u širokom luku, jer istu uslugu možete da dobijete bilo gde za mnogo manje novca.

ocena 1.00

Ravnodušnost

Sve je izraženo ocenom. Nisam zadovoljan ni malo.

ocena 1.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MARKUS PRO su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MARKUS PRO!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MARKUS PRO

Iznesenim mišljenjem vlasniku MARKUS PRO omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MARKUS PRO i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!