MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA - Vuka Karadžića 26, 12000 Požarevac, Srbija

MTV CENTAR

SERVIS I PRODAJA

Rekli su:

Ne preporucujem majstor je nesturcan ne ume da popravi niti da valjan izvestaj izbegavati! Kada pozovete da pitate za uredjaj javlja se sekretarica ili sta vec koja je veoma drska od mog tv mu bilo muka na kraju ga verovatno nije ni popravio! Tv sam kako .

Informacije o mestu

1.00 1

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (012) 213 264

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Za izbegavanje!

Ne preporucujem majstor je nesturcan ne ume da popravi niti da valjan izvestaj izbegavati! Kada pozovete da pitate za uredjaj javlja se sekretarica ili sta vec koja je veoma drska od mog tv mu bilo muka na kraju ga verovatno nije ni popravio!

Tv sam kako je on rekao pokvario kada sam ga prikljucio na DVI i ako je TV bio prikljucen na kompu 4+ godine!

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA

Iznesenim mišljenjem vlasniku MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MTV CENTAR: SERVIS I PRODAJA i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!