MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO - Samjuela Beketa bb, 11050 Beograd - Zvezdara, Srbija

MUP REPUBLIKE SRBIJE

POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO

Rekli su:

Nisam ni mislila da ce biti drugacije od onoga sto smo navikli.Prosle nedelje ispala mi je ili je neko ukrao prednju tablicu na kolima. Nisam ni znala koliko je sve to zamrseno. Uzela sam napokon sva dokumenta koja su mi bila potrebna, i zaputila se u ...

Informacije o mestu

2.00 2

Kontakt
TFL +381 (011) 342 2404
Ostale lokacije
  1. #1 11000 Stari Grad Majke Jevrosime 6.5km
  2. #2 11000 Savski Venac Nemanjina 6.7km
  3. #3 11000 Savski Venac Savska 7.0km
  4. #4 11000 Savski Venac Savska 7.2km
  5. #5 11000 Savski Venac Savska 7.2km
  6. Sve MUP REPUBLIKE SRBIJE lokacije (304)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Nista novo!

Nisam ni mislila da ce biti drugacije od onoga sto smo navikli.

Prosle nedelje ispala mi je ili je neko ukrao prednju tablicu na kolima. Nisam ni znala koliko je sve to zamrseno. Uzela sam napokon sva dokumenta koja su mi bila potrebna, i zaputila se u ovu stanicu da uzmem nove tablice.

Bilo je jako topao dan i sunce je upeklo. Nisam znala da se red formira napolju. Cekali smo tako, cekali kad su nam rekli da je pao sistem, cela stanica je izasla napolje i pusila, kad se sistem, digao, priveli su nekog mladica, pa su zatvorili stanicu jer se pravi neki uvidjaj.

Ne mogu da verujem da se milicijska stanice zatvara kada se privode prestupnici. Uzas jedan.

Posle 2 sata stajanja u redu, napokon sam uzela nove tablice.

Ne treba nikakav dalji komentar, jel da?

ocena 1.00

TRODNEVNA „BORBA“ ZA DOKUMENTA – KO CEKA, TAJ I DOCEKA:)

Resih da promenim licnu kartu (da uzmem onu sa cipom) i izvadim pasos, bez neke posebne namere da putujem van granica ove lepe nase, ali da mi se nadje...:) a i rekose mi da je „bezbolnije“ da jednom cekam u redu, za oba dokumenta?

Mislila sam da cu za jedan, eventualno dva dana, zavrsiti sve sto treba u policijskoj stanici, natempirala jos i da odem kada su neki mnoooogo „bitni“ praznici, misleci da cu tako izbeci guzvu (o kojoj su mi svi toliko pricali) i odabrala bas ovu, malu policijsku ispostavu (u Mirijevu) jer sam mislila da tamo retko ko zalazi istim povodom... elem, mnogo sam ja nesto mislila, al sve pogresno!/

Poranim ti ja tako, oko 10h, ujutru, i tamo zatekoh par ljudi (cekaju za LK) pomislih super, necu se zadrzati ni sat vremena, ali me brzo razuverise – oni su juce, oko 20h bili u stanici kako bi se upisali na spisak, a jutros oko 6h dobili brojeve na osnovu kojih su im zakazali dolazak danas...

Posavetovase me da i ja ucinim isto, da predvece „zauzmem“ svoje mesto na listi, ali i da se postaram da ostanem na njoj do ujutru - staaaaaa?

Kazase mi da se desava da neki koji ne uspeju da se pribeleze (jer samo 20 brojeva/mesta ima - samo 20 zahteva za LK i pasos obrade, po danu) pocepaju dotadasnju listu (koja visi nezasticena na ulaznim vratima:) i zapocnu novu, pa se zato dogadjalo da dokoni i zanoce u stanici „braneci svoj polozaj“.

Uffff... To tako sa mnom nece da moze!

Uvece sam se, kuci, i psihicki i fizicki pripremila za „okrsaj“ pred policijskom stanicom (ako i sa kime god treba:)

Uredno sam se upisala na spisak i zamolila dezurnog policajca da listu uzme kod sebe, kako ne bi „dobila noge“. Srecom, nije bilo incidenata - ujutru sam dobila broj, ali sam moj red za predavanje dokumenata, fotografisanje, uzimanje otisaka, potpisa... docekala tek oko 16h.

Na dalji tretman policijskog sluzbenika (koji je obavljo sve one prethodno navedene radnje) ne mogu da se pozalim – sve je bilo gotovo za nepunih 20 min.

I na izradu dokumenata (LK i pasosa) nisam cekala previse – dobila sam ih za 10ak dana. Medjutim, ne pada mi na pamet da u skorije vreme posetim (svojevoljno:) ovu policijusku ispostavu!

ocena 3.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO

Iznesenim mišljenjem vlasniku MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA MIRIJEVO i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!