MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN - Beogradska 13a, 23000 Zrenjanin, Srbija

MUP REPUBLIKE SRBIJE

POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN

Rekli su:

Upravni poslovi MUP-a, izrada licnih karata, pasosa, vozackih dozvola, registracija vozila se obavljaju u ovoj ispostavi. Za razliku od prethodne ispostave gde su se ranije obavljali ovi poslovi, ovde sve brze funkcionise, cekanje je zaista svedeno na ...

Informacije o mestu

3.50 2

Kontakt
TFL +381 (023) 546 118
E-Mail
Internet
Ostale lokacije
  1. #1 23206 Zrenjanin Mađarske komune
  2. #2 23000 Zrenjanin Beogradska 21m
  3. #3 23000 Zrenjanin Dr Zorana Kamenkovića 1.6km
  4. #4 23000 Zrenjanin Bulevar Veljka Vlahovića 3.7km
  5. #5 22305 Stari Banovci Grčka 45km
  6. Sve MUP REPUBLIKE SRBIJE lokacije (304)

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-2 (2)

Zalosno

Htela bih da podelim svoje neprijatno iskustvo sa radnicima mupa grada Zrenjanin. Dana 12. 08. 2017. U 13: 05h dosla sam kako bih registrovala svoj auto, radno vreme zbog godisnjih odmora bilo je do 14: 00h, medjutim radnica na salteru vrlo neljubazno mi je odgovorila do 13 radim imam ja druga posla ne mogu ti registrovati.

Zamolila sam radnicu pored jer sam iz Cente, 40km od Zr, takodje neljubazno odgovara pa sta da ti radim dodji u ponedeljak, sa tvrdnjom da pise da rade do 13h a na vratima pise 14h.

Zaista po ovom pitanju neko treba nesto preduzeti, prevrtanjem ociju, drsko odgovaranje neljubaznost, i sto je odgovorila da joj je potrebno 30min da registruje jedan auto.

ocena 3.00

Brza usluga, olaksanje gradjanima

Upravni poslovi MUP-a, izrada licnih karata, pasosa, vozackih dozvola, registracija vozila se obavljaju u ovoj ispostavi. Za razliku od prethodne ispostave gde su se ranije obavljali ovi poslovi, ovde sve brze funkcionise, cekanje je zaista svedeno na najkraci moguci rok sto dosta olaksava gradjanima.

Nema guzve i brzo se obavljaju poslovi. Sluzbenici koji ovde rade su dosta brzi, strucni i dobro obavljaju posao. Ja sam ovde pravio pasos i imam reci hvale, nije bilo cekanja a pasos je vrlo brzo bio izradjen.

Zgrada je lepo sredjena, kancelarije su moderne i funkcionalne.

ocena 4.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN

Iznesenim mišljenjem vlasniku MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o MUP REPUBLIKE SRBIJE: POLICIJSKA ISPOSTAVA ZRENJANIN i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!