NJEGOŠ - Vojvode Petra Bojovića 5, 23000 Zrenjanin, Srbija

NJEGOŠ

Rekli su:

U blizini mi je, često prolazim i nekada svratim do knjižare... Sjajno mesto!

Informacije o mestu

4.00 4

Radno vreme

Trenutno ne radi

Po Ut Sr Če Pe
Su Ne
Kontakt
TFL +381 (023) 522 601

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-5 (5)

Neprofesionalno

Neprofesionalno osoblje. Usla, niko me nije ni pogledao, kamoli pozdravio. Cekala sam i zamolila da mi iskopiraju 3 strane, a dobila sam odgovor da ne mogu da mi kopiraju jer imaju guzvu.

To bi bilo u redu da je radila jedna osoba, a ne njih nekoliko, kao i da mi se zurilo, pa da nisam mogla da sačekam. Odbijanjem se ne pridobijaju mušterije.

Vise nikad necu tamo uci, knjizara makar ima dovoljno.

ocena 1.00

Predobra knjižara

U blizini mi je, često prolazim i nekada svratim do knjižare... Sjajno mesto!

Najpoznatija knjizara u gradu

Knjizara Njegos je knjizara sa jako dugom tradicijom, sa puno iskustva u svom poslu i to je jedna od najpoznatijih knjizara u gradu. Mislim da nema Zrenjaninca koji ne zna gde se ona nalazi.

To je velika knjizara, jako dobro opremljena svim sto vam je potrebno za skolu, kancelariju, igre za decu itd. Ranije je to bila mala knjizarica, medjutim kako vec dugo posluju i sve su uspesniji, prosirili su se i sada se nalaze u velikom lokalu u kojem je sve lepo rasporedjeno, pregledno i lako mozete da razgledate i nadjete sta vam je potrebno.

Radnici u knjizari su krajnje ljubazni i sve ce uciniti da vam pomognu pri izboru.

ocena 5.00

Knjizara sa dugom tradicijom

Knjizara Njegos postoji u nasem gradu vec jako dugo godina i svakim danom opravdava zasto su medju najboljima. Jako dobro su opremljeni, knjizara je moderna i prostrana.

Tu sam redovno nabavljala skolski pribor dok sam isla u skolu. Od skolskog pribora imaju sve, nudi se veliki izbor tako da mozes po svojoj volji i mogucnostima da se opremis.

Osim skolskog pribora nude i kancelarijski materijal, kao i za najmladje razne drustvene igre, igracke, knjige i slikovnice. Cene su pristupacne.

Treba posetiti ovo mesto.

ocena 5.00

Bili ste ovde?

Vaše mišljenje, utisci i zapažanja o NJEGOŠ su izuzetno bitni i mogu pomoći drugima da donesu bolje odluke!

Ocenite NJEGOŠ!

Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji.info posetiocima - šta mogu da očekuju, da li je vredno njihove pažnje, kao i koje su dobre ali i koje stvari mogu da se poprave kod NJEGOŠ

Iznesenim mišljenjem vlasniku NJEGOŠ omogućavate da se direktno informiše o tome šta posetioci, kupci, kao i gosti - stvarno misle o NJEGOŠ i kako može da unapredi svoje usluge

Podelite vaše utiske sa ostalim nadji.info korisnicima ... iznesite ih rečima, ili ih pokažite slikom!