Zabava i noćni život: Ignjata Pavlaša, Novi Sad, Srbija - Aktuelno

Zabava i noćni život

Ignjata Pavlaša, Novi Sad, Srbija - Aktuelno

Mapa sadržaja

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-3 (3)

O KLUB

O KLUB

Srbija Novi Sad Ignjata Pavlaša
O KLUB

Mesto za kafu sa decom u duge zimske dane

Ako pričamo o O-klubu kao mestu za proslavu rođenda ne mogu da kažem da sam oduševljena. Na protiv. To nije mesto gde bih svom detetu proslavila rođendan.

Em je cena visoka, em ne dobijete rođendan zatvorenog tipa. Nego ko god dođe može da uđe u igraonicu.

Ali ako pričamo o O-klubu kao mestu gde ćete svratiti sa prijateljima na kafu i povesti decu na sat-dva druženja u ove duge zimske dane onda preporučujem od srca.

Devojke koje tamo rade su super. Crtaju s njima, šaraju ih po licu što decu posebno raduje.

Imaju pušački i nepušački deo, što mene kao nepušača posebno raduje. Usluga u kafiću je brza. Osoblje koje radi je super. Atmosfera je domaćinska.

dejtan05 dejtan05 objavljeno pre 5 godine/a
ocena 4.00
O KLUB

Nisam preterano oduševljen

O klub iliti Obrazovni klub kako se ovo mesto zove je ujedno i rođendaonica i dečja igraonica. Tu osim rođendanskih slavlja možete dete dovesti na skakanje u lavirintima sa lopticama.

Bili smo na nekoliko rođendana na ovom mestu i meni lično se nije dopalo.

Iako tu ima par tih ograđenih lavirinata, oni decu odvedu u posebnu prostoriju gde se animator igra sa njima. Ta prostorija je relativno mala, pa ako dođe više dece nema baš dovoljno prostora.

A deca se uglavnom trude da šmugnu u lavirinte. Onda ih animatori vraćaju i tako u krug. Tek na kraju ih puste da se malo iskaču, ali to je onda kratko.

Za vreme rođendana, prostor sa lavirintima je otvoren i za svu ostalu decu koja dođu u rođendaonicu. To je malo bez veze. Ok je što decu zabavljaju animatori, ali kada se roditelji odluče za ovu rođendaonicu, to je uglavnom jer deca vole baš te lavirinte, a na kraju džaba.

Prostor za roditelje je mali, svega sto ili dva, ostali su slobodni za one koji navrate. Cena rođendana je poprilično visoka, čak previsoka.

Tako da ukoliko vaše dete voli lavirinte, bolje ga dovedite samo da se tu poigra, pola sata-sat, mada i to košta.

Baks Baks objavljeno pre 6 godine/a
ocena 4.00