Putovanja i prevoz: Temerinska, Novi Sad, Srbija - Aktuelno

Putovanja i prevoz

Temerinska, Novi Sad, Srbija - Aktuelno

Mapa sadržaja

Sadržaji

Prikazana sadržaj/a

1-4 (19)

STANICA GRADSKOG PREVOZA - TEMERINSKA: LINIJA/E: 11

STANICA GRADSKOG PREVOZA - TEMERINSKA

LINIJA/E: 11
Srbija Novi Sad Temerinska
EUROLUXPETROL (ELP): NOVI SAD
boban.b boban.b objavljeno pre 5 godine/a
NOVUS TAXI: NOVUS M PLUS TRADE

Dobra taksi služba

Kada su se pojavila žuta vozila Novus taksija po Novom Sadu, bila su svima zanimljiva. Sva ista i nova. I sada su oni, čini mi se jedina taksi služba u gradu koja ima ista vozila.

Po meni su oni skroz ok. Kada ne uhvatim Crveni taksi ja kao rezervu imam njihov broj. Tako da mogu da kažem da sam zadovoljan. Imaju ok cenu, brzo stignu i brzo me odvezu na željenu adresu.

Znaju sve ulice u gradu, što nije slučaj sa svim taksistima. Voze najkraćim putem, i uvek me pitaju kuda da idu, ako ima dve mogućnosti. Skroz profesionalno.

Baks Baks objavljeno pre 6 godine/a
ocena 5.00
NOVUS TAXI: NOVUS M PLUS TRADE

Profesionalci na delu

Usluge taksija Novus koristim od samog pocetka njegovog postojanja. Njihova vozila su sva iste vrste i iste boje: zuta i veoma udobna sa dosta prostora za prtljag.

Danonocno rade i uvek ima slobodnih vozila jer im je vozni park ogroman. Cena u okviru grada je fiksna, a cim predjete granice grada, taksimetar pocne automatski da broji.

Ja licno znam da kad predjemo most pocinje dodatna naplata, tako da od moje kuce do centra cena iznosi 300 din. sto je veoma povoljno. Postoji i nocna i vikend tarifa koja je nesto skuplja, ali zanemarljivo.

Putovanja na duze staze (kao sto sam ja jednom prilikom isla za Alibegovac-mesto 15 km udaljeno od Novog Sada), mozete ugovoriti sa vozacem kao i cenu po kojoj ce vas odvesti na zeljeno mesto.

Osim telefonskog poziva, uslugu pozivanja taksija mozete obaviti i porukom na mobilni telefon ili pozivom na isti i pri tom pozivi sa mobilnog imaju prednost verovatno zbog skupljeg poziva.

Devojke koje rade kao dispecerke su vise nego ljubazne, a vozaci taksi vozila su pravi profesionalci. Ukoliko zelite provod i izlaz, rado ce vas uputiti na najposecenije mesto ili ako vam zatreba lek u pola noci, oni znaju koja je apoteka dezurna.

Voznja u vozilima Novus taksija je prijatna uz tihu muziku, aklimatizovanu atmosferu i pre svega bezbedna i tacna jer svako vozilo poseduje i navigacioni aparat.

Zbog svega toga godinama ne menjam taksi vozilo jer oni su po meni pravi porfesionalci na delu.